Szilveszter Balin és Délkelet-Ázsiában - hajóút és tengerparti nyaralás

Hotel Merusaka Nusa Dua ***** és Celebrity Millennium
Ázsia
  • reggeli és all-inclusive
  • 19 nap
  • az ár tartalmazza a retúr repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2024.12.28. - 2025.01.15.
személyenként 2 166 990 Ft -tól
Utazási kód: 9785688
  • töltse a szilvesztert az 5*-os tengerparti szállodában Nusa Dua-ban, Bali szigetén
  • élvezze a pihentető hajós körutazást, beleértve az all inclusive ellátást, a Wi-Fi "alapcsomagot", a fedélzeten elkölthető kuponokat és a fedélzeti borravalókat.
  • fedezze fel Thaiföld és Malajzia álomstrandjait és Indonézia természeti szépségeit
  • hagyja, hogy Szingapúr vibráló nyüzsgése Önt ist lenyűgözze
időpontok kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.12.28 – 2025.01.15.belső kabin2 166 990 Ft
külső kabin2 299 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülőút Denpasarba.
2.nap Bali • Érkezés, a német nyelvű idegenvezető fogadja Önöket, majd transzfer a hotelbe. A nap további része szabadidő.
3.nap Bali • Reggeli után kezdődik a "Bali főbb nevezetességei" túra, amely kulturális és természeti látnivalók sokaságát kínálja. Az első megálló Celuk, ahol gyönyörű ezüst és arany kézműves termékeket láthatunk. A következő megálló a 18. századi Kerta Gosa, más néven az "Igazság Csarnoka", egy gyönyörűen megépített, vizesárokba épített látványosság. Ez a Klungkung Regency festészeti és építészeti stílusának kiváló példája, amelyet a lenyűgöző mennyezetfestmények is tükröznek. Egy másik kihagyhatatlan látnivaló minden indonéziai látogatás során a Besakih "anyatemplom", amely az Agung-hegy lejtőjén található. Ezután következik a túra csúcspontja: a Batur-hegy és a tó lélegzetelállító látványa Kintamaniból. Az ebédet a kráter peremén szolgálják fel, ahonnan panorámás kilátás nyílik. Visszafelé a szállodába vezető úton látogasson el a díszes Gunung Kawi templomba Sebatu-ban. A nap hátralévő része szabadidő.
4.nap Bali • Szabadidős nap. Este szilveszteri gálavacsora, italok nélkül a szállodában.
5.nap Bali • Reggeli után szabadidő. Délután kirándulás Bali vidéki szívébe. Az első megálló a Taman Ayun templom. A 17. században Mengwi egykori királya által épített templomot árok veszi körül, szentélyek és pavilonok soraival. A túra utolsó állomása és egyben csúcspontja a Tanah Lot templom: Bali egyik legszentebb temploma, amely egy hatalmas sziklára épült, és a tenger veszi körül. Élvezze a misztikus hangulatot és nézze meg a naplementét (az időjárási viszonyoktól függően).
6.nap Bali • Reggeli után transzfer a kikötőbe. Beszállás, majd a hajóút 16:00-kor kezdődik.
7.nap Lombok/Indonézia. (07:00 – 21:00).
8.nap Celukan Bawang (Bali)/Indonézia. (07:00 – 16:30).
9 + 10.nap Kikapcsolódás a tengeren.
11.nap Port Klang (Kuala Lumpur)/Malajzia. (10:00 – 20:00).
12 + 13.nap Penang/Malajzia. (10:30 – 22:00 +1).
14.nap Langkawi/Malajzia. (08:00 – 19:00).
15 + 16.nap Phuket/Thaiföld. (07:00 – 18:00).
17.nap Kikapcsolódás a tengeren.
18.nap Szingapúr • Érkezés Szingapúrba 06:00-kor. Reggel meglátogatjuk a Garden by the Bay-t a "Virágkupolával", a "Felhőkupolával" és a Marina Bay Sands kilátóterasszal, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a szingapúri égboltra. Egy helyi dim sum- étteremben elfogyasztott ebéd után a városnézés keretében meglátogatják a kínai negyedet, a botanikus kertet, az orchideakertet és a város nevezetességét, a Merliont. Ezt követően transzfer a szingapúri repülőtérre.
19.nap Visszaút repülővel, érkezés Bécsbe, majd egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

13 étterem, 13 bár & társalgó (pl. Martini Bar fagylaltpulttal), diszkó, internetkávézó, könyvtár, kaszinó, színház, mozi, tetőterasz filmvetítésre alkalmas vászonfallal, látványkonyha, bevásárlási lehetőség, fotógaléria, Celebrity iLounge®, aerobik, kosárlabdapálya, golfszimulátor, futófolyosó, fitneszterem, jacuzzik, úszómedence.

Kabinok

belső kabin: kb. 16 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, interaktív TV, minibár, légkondicionáló, széf, strandtörölköző-szolgáltatás, Celebrity Cruises bevásárlótáska, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható).

külső kabin: kb. 16 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, interaktív TV, minibár, légkondicionáló, széf, strandtörölköző-szolgáltatás, Celebrity Cruises bevásárlótáska, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), panorámaablak tengerre néző kilátással.

Foglalási információ

belső kabin/külső kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2000 (2019- ben felújítva)
hosszúság: 294 m
szélesség: 32 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 24
kabinok: 1.079
személyzet: 999 személy
utaskapacitás: 2.034 személy (kétágyas elhelyezés esetén)
fedélzeti utasszintek: 11

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral (USD) lehet fizetni.
Hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express
fedélzeti nyelv: angol
borravaló: az árak tartalmazzák, 20 % szolgáltatási felár az italokra és a wellness- és szépségápolási kezelésekre.
ruházat: nincs kötelezően előírt dresscode, bizonyos alkalmakra (pl. gálavacsora stb.) elegáns ruha, zárt cipő. Napközben ajánlott a könnyed hétköznapi viselet, amely az adott időjárásnak megfelel. Naptej és rovarriasztó használata ajánlott.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A minimális résztvevőszám 16 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 20 %-os szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok valamint az indonéziai vízum költségei.Felhívjuk figyelmét, hogy ez költségekkel járhat. Ön felelős a vízum időben történő beszerzéséért.
A beutazáshoz a kiutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. A külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak – minden utas saját maga felel a vízum időben történő beszerzéséért.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.

Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.04.24. 20:00 és 2024.06.30. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.