Szilveszter Hongkongban - városnézés & hajóút

Hotel Alexandra **** és a Celebrity Solstice
Ázsia
  • reggeli és all-inclusive
  • 17 nap
  • az ár tartalmazza a retúr repülőutat Bécsből, valamint az ital- és wificsomagot és a borravalókat
Utazási idöszak 2024.12.29. - 2025.01.14.
személyenként 1 784 990 Ft -tól
Utazási kód: 9786359
időpontok kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.12.29 - 2025.01.14.belső kabin1 784 990 Ft
külső kabin1 986 990 Ft
erkélyes kabin1 898 990 Ft
"Concierge Class" erkélyes kabin1 998 990 Ft
"Aqua Class" erkélyes kabin2 074 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülőút Hongkongba.
2.nap Hongkong • Érkezés, a német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket, majd transzfer a hotelbe.
3.nap Hongkong • Félnapos városnézés Hongkongban a legfontosabb látnivalók megtekintésével. A 373 méter magas „Victoria Peak” megmászása a világhírű „Victoria Harbour”-ra és Kowloonra nyíló kilátással egyszerűen lélegzetelállító. A Hongkong déli öblei mentén történő utazás és a Repulse Bay-nél történő megálló során a város egy teljesen más oldaláról mutatkozik meg, amely inkább emlékeztet a francia Riviérára, mint egy milliós metropoliszra. Az Aberdeen „úszó faluban” tett látogatás során azonnal feltűnnek a város mindenütt jelenlévő kontrasztjai, hiszen a halászok generációk óta itt élnek meglehetősen egyszerű lakóhajóikon, és a vidéki emberek élete mintha kevéssé hatna rájuk. A nap hátralévő része szabadidő. Este részt vehetnek egy kínai újévi 9 fogásos vacsorán Lei Yue Mun halászfaluban, amelyet egy hajókirándulás követ az újévi tűzijáték megtekintésére (fakultatív extra).
4.nap Hongkong • Szabadidős nap.
5.nap Hongkong • Reggeli után kijelentkezés, majd félnapos városnézés (kb. 4-4,5 óra). Felfedezőútra indul Hongkong legautentikusabb részébe. Először egy emeletes villamoson (a kínaiak által szeretettel „Ding-Ding”-nek nevezett villamoson) utazik át a városon. Ennek a régi villamosnak a „felső fedélzetéről” kilátás nyílik a folyamatosan változó tájra: a szupermodern magasépületek mellett elhaladva eljutnak a „Sheng Wan”-ba, a város legrégebbi negyedébe. A vezetett séta során felfedezheti a furcsa gyógyszerboltokat, a ginzeng utcát, a méteres cápauszonyokat, teaházakat, antik boltokat és a régi „Man Mo” templomot. A lenyűgöző túra végén sétát teszünk Hongkong pénzügyi negyedében (Central), a szuperváros világhírű épületeivel, amelyek szigorúan a kínai „Feng Shui” irányelvei és tanításai szerint épültek. Ezt követően transzfer a kikötőbe, beszállás és a hajóút kezdete 17:30-kor.
6.nap Kikapcsolódás a tengeren.
7 + 8.nap Halong Bay (Cai Lan)/Vietnám. (07:00 – 14:00+1).
9.nap Chan May (Hue)/Vietnám. (08:00 – 20:00).
10.nap Kikapcsolódás a tengeren.
11.nap Phu My (Ho-Chi-Minh-Stadt)/Vietnám. (07:00 – 19:00).
12.nap Kikapcsolódás a tengeren.
13.nap Laem Chabang (Bangkok)/Thaiföld. (07:00 – 20:00).
14.nap Ko Samui/Thaiföld. (09:00 – 18:00).
15.nap Kikapcsolódás a tengeren.
16.nap Visszaút • Érkezés Szingapúrba 07:00 órakor. Kiszállás és egész napos városnézés a Merlion Park, a kínai negyed, Little Indias és a botanikus kertek megtekintésével. Ebédidőben tipikus „dim sum” ebéd várja Önöket. Délután meglátogatja a Garden by the Bay-t, a 101 hektáron elterülő buja zöldellő oázist, valamint a "Virágkupolát" és a "Felhőerdőt". A következő megálló a Marina Bay Sands SkyPark, egy ikonikus kilátópont, amely 200 méter magasra emelkedik a levegőbe, és úgy tűnik, hogy dacol a gravitációval. Innen 360°-os kilátás nyílik Szingapúr kivilágított égboltjára egészen az indonéziai Riau-szigetekig. Ezt követően transzfer a repülőtérre és visszautazás.
17.nap Érkezés Bécsbe majd egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

11 étterem, 15 bár és & társalgó (pl. Martini Bar fagyizóval), „The Lawn Club“ (kb. 2.000 m²) igazi, zöld gyeppel, vámmentes bolt, dizájnerboltok, fotógaléria, mozi, színház, könyvtár, internet kávézó, kártyaszoba, video-árkád, kaszinó, 3 szabadtéri úszómedence, 6 pezsgőmedence, fitneszterem, röplabda, kosárlabda, asztalitenisz, zumba, pickleball, foci, croquet, pilátesz, aerobk, bowling, sportpálya, futópálya, aquaspa, szolárium, aromaterápia, akupunktúra, szauna.

Kabinok

belső kabin: kb. 17 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, interaktív TV, WiFi, minibár (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, strandtörülköző-szerviz, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható).

külső kabin: kb. 16 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, interaktív TV, WiFi, minibár (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, strandtörülköző-szerviz, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), ablak.

erkélyes kabin: kb. 23 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, interaktív TV, WiFi, minibár (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, strandtörülköző-szerviz, választható párnafajták, cipőtisztító szolgáltatás, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), erkély ülőbútorokkal (kb. 5 m²).

"Concierge Class" erkélyes kabin: kb. 23 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, interaktív TV, WiFi, minibár (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, strandtörülköző-szerviz, választható párnafajták, cipőtisztító szolgáltatás, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), "Concierge Class" ebéd a beszálláskor, gyorsított be-és kicsekkolás, belépés a Concierge Class kikötői lounge-ba, fenntartott ülőhelyek a színházi gálaesteken, 1 exkluzív szeminárium a meglátogatott úticélokról, elsőbbségi helyfoglalás az éttermekben, napi kanapészerviz délutánonként, naponta friss gyümölcs, komornyik és recepció portaszolgálattal, válogatott pehelypaplanok és párnák, távcső, esernyő, erkély ülőbútorokkal (kb. 5 m²).

"Aqua Class" erkélyes kabin: kb. 23 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, interaktív TV, WiFi, minibár (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, strandtörülköző-szerviz, választható párnafajták, cipőtisztító szolgáltatás, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), "Concierge Class" ebéd a beszálláskor, gyorsított be-és kicsekkolás, belépés a Concierge Class kikötői lounge-ba, fenntartott ülőhelyek a színházi gálaesteken, 1 exkluzív szeminárium a meglátogatott úticélokról, elsőbbségi helyfoglalás az éttermekben, napi kanapészerviz délutánonként, naponta friss gyümölcs, komornyik és recepció portaszolgálattal, válogatott pehelypaplanok és párnák, távcső, esernyő, exkluzív hozzáférés a Blu specialty étterembe, ingyenes belépés a perzsa kertbe és a Canyon Ranch® Spa relaxációs részlegébe, elsőbbségi bejelentkezés, fitness órák, spa concierge szolgáltatás, wellness a kabinban, ingyenes eszpresszó vagy cappuccino a lakosztályban, napi 2 palack víz, beleértve a beszállás napját is, 2 jógamatrac, papucsok/cipők, kiváló minőségű testápolási termékek, speciális spa-program és wellness-órák erkély ülőbútorokkal (kb. 5 m²).

Foglalási információ

belső kabin/külső kabin/erkélyes kabin/"Concierge Class" erkélyes kabin/"Aqua Class" erkélyes kabin: minimum/maximum 2 személy.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építési év 2008 (2012-ben felújítva)
hosszúság: 315 m
szélesség: 37 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 24
kabinok: 1.425
személyzet: 1.250 személy
utaskapacitás: 2.850 személy (kétágyas elhelyezés esetén)
fedélzeti utasszintek: 13

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral (USD) lehet fizetni.
Hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express
fedélzeti nyelv: angol, többnyelvű személyzet
borravaló: az ár tartalmazza a kötelező szervizdíjat, 18 % extra szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után
dress code: nincs kötelezően előírt dresscode, bizonyos alkalmakra (pl. gálavacsora stb.) elegáns ruha, zárt cipő. Napközben ajánlott a könnyed hétköznapi viselet, amely az adott időjárásnak megfelel. Naptej és rovarriasztó használata ajánlott.

Kínai szilveszteri 9 fogásos menü a Lei Yue Mun halászfaluban és hajókirándulás a 25 perces tűzijátékra (transzferrel együtt, kb. 5 órás időtartam, 3. nap): 139 990 Ft /fő

Ma egy 9 fogásos kínai ünnepi vacsora várja Önöket a híres halászfaluban, Lei Yue Munban - egy különleges kulináris élvezet! Ezt követően egy kikötői hajókiránduláson vehet részt az újévi visszaszámláláson. Csodálja meg a 25 perces tűzijátékot a hajóról, és koccintson az újévre egy pohár pezsgővel.
A résztvevők minimális létszáma 10 fő.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A minimális résztvevőszám 16 fő indőpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 18%-os szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok költségei.
A beutazáshoz a kiutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. A külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak – minden utas saját maga felel a vízum időben történő beszerzéséért.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.

Ezt az utazást mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánljuk.
Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.05.01. 20:00 és 2024.06.30. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.