Szilveszter Szingapúrban és Délkelet-Ázsiában - városnézés és hajóút

Anthem of the Seas és a JEN Singapore Orchard Gateway **** szálloda
Ázsia
  • reggeli és teljes ellátás
  • 17 nap
  • az ár tartalmazza a retúr repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2024.12.28. - 2025.01.13.
személyenként 1 491 990 Ft -tól
Utazási kód: 9786052
időpont kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.12.28. - 2025.01.13.belső kabin, virtuális erkéllyel1 491 990 Ft
külső kabin1 547 990 Ft
erkélyes kabin1 629 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Repülőút Szingapúrba.
2.nap Érkezés Szingapúrba. A német nyelvű idegenvezető fogadja Önöket, majd transzfer a hotelbe.
3.nap Félnapos túra Szingapúrban a legfontosabb látnivalók megtekintésével. Merüljön el Szingapúr magával ragadó történelmében, mely gazdag romantikában, fűszerkereskedelemben, gyarmatosításban, a növekedés és modernizáció csodálatra méltó. A Merlion szobra Szingapúr szerény kezdeteit szimbolizálja, amikor még halászfaluként Temasek volt a neve, ami régi jávai nyelven "tengeri várost" jelent. Feje Szingapúr eredeti nevét szimbolizálja: Singapura, ami maláj nyelven "Oroszlánváros"-t jelent. Ezután a kínai negyed nyüzsgő utcáján sétálnak végig. A hagyományos boltokkal szegélyezett szűk sikátorokban még mindig felfedezheti a régi kínai negyedet. Itt még mindig léteznek kihalófélben lévő mesterségek, mint a gyógynövénykereskedők, templomi bálványfaragók és képkészítők. A sarkon túl található a Sri Mariammam templom, amelyet 1827-ben alapítottak a hinduk istentiszteleti helyeként. A hindu művészet festett istenek, istennők és szent állatok vizuális extravaganciáját kínálja. Lejjebb egy másik enklávé található. A szingapúri "Kis-Indiába" már 1825-ben indiai bevándorlók érkeztek, akik élénk és színes kultúrát hoztak magukkal. Itt kecses szárikba öltözött nőket és turbános szikheket láthatunk. A számos üzletben fűszereket és csillogó aranyat árulnak. Az utolsó megálló a Botanikus Kert, amely 52 hektáron terül el, és őserdőnek és gondozott kerteknek egyaránt otthont ad, több ezer növényfajjal. Itt található a Nemzeti Orchideakert is, ahol különféle orchideafajokat és -színeket csodálhat meg, köztük a nemzeti virágot - "Joachim Vanda Jacqueline"-t. A nap hátralévő része szabadidő.
4.nap Szabadidős nap. A városban számos szilveszteri rendezvényre kerül sor. Legendás a "Marina Bay Singapore Countdown" fényjátékokkal és tűzijátékkal, valamint a "Great Bay Fiesta", amely a Marina Bay környékén különféle vidámparki tevékenységeket kínál.
5.nap Szabadidős nap.
6.nap Dél körül transzfer a kikötőbe és beszállás. A hajóút 16:30-kor kezdődik.
7.nap Kikapcsolódás a tengeren.
8 + 9.nap Laem Chabang (Bangkok)/Thaiföld. (10:00 - 19:00 óráig +1)
10.nap Kikapcsolódás a tengeren.
11.nap Phu My (Ho-Chi-Minh város)/Vietnám. (07:00 - 18:00 óráig).
12.nap Nha Trang/Vietnám. (08:00 - 18:00 óráig).
13.nap Chan May (Huế)/Vietnám. (10:00 - 20:00 óráig).
14 + 15.nap Kikapcsolódás a tengeren.
16.nap Érkezés Szingapúrba 07:00 órakor. Kiszállás, a német nyelvű idegenvezető fogadja Önöket, majd kirándulás a Gardens by the Bay-be. A Nemzeti kert első osztályú kertészeti látványosság a helyi és nemzetközi látogatók számára. A kert művészeti alkotásai egészen új módon mutatják be a növényvilágot, szórakoztatva és oktatva a látogatókat a világnak ezen a részén ritkán látható növények segítségével, a hűvös mérsékelt éghajlatú fajoktól a trópusi erdőkig és élőhelyekig. Az üvegházkomplexum két hűtött üvegházból, a "Virágkupolából" és a "Felhőerdőből" áll, amelyek a Marina víztározó szélén helyezkednek el. Az 1,2 hektáros Flower Dome ("Virágkupola") a nagyobb a két létesítmény közül. Itt hűvös, száraz körülményeket teremtenek, és a mediterrán és a félszáraz trópusi régiókból származó növények állandóan megtekinthetők. A felhőerdő valamivel kisebb, 0,8 hektár. Az 1000 és 3000 méteres tengerszint feletti magasságban fekvő trópusi hegyvidékeken uralkodó hűvös, párás körülményeket utánozza. Van egy "felhőhegye", amelyet felvonóval lehet megközelíteni. A hegyről egy kör alakú ösvényen lehet leereszkedni, ahol egy 35 méter magas vízesés gondoskodik a frissítő hűs levegőről. Élvezze a leglenyűgözőbb kilátást az OCBC Skyway-en. Ez a 128 méter hosszú, 22 méter magasan, két szuperfa között felfüggesztett sétány csodálatos lehetőséget kínál arra, hogy képeslapra illő fotót készítsen a Marina Bay szívében lévő kertek buja környezetéről. Ezután látogasson el a Marina Bay Sands kilátóteraszára, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik Szingapúr városának látképére. Délután induljon el Katong és Joo Chiat felé. Itt megtekintheti a hagyományos, színes peranakan-házakat az 1920-as és 1930-as évekből. Részt vesz egy peranakai gyöngyhímzés-bemutatón a Rumah Bebe-ben. Továbbhaladva a Temple Street 36. szám alatt található Pernakan csempékhez látogat el, ahol a mázas csempék, amelyek világszerte dekoratív falicsempékként ismertek, a 20. század elején nyerték el a szingapúri jómódú peranakan közösség tetszését. A peranakanok ezekkel a színes csempékkel díszítették otthonaikat, bútoraikat és egyéb felületeiket. Hamarosan ezek a csempék e közösség jellegzetes vonásaivá váltak, és peranaki csempékként kezdték emlegetni őket. Ezt követően transzfer a szingapúri repülőtérre és visszautazás.
17.nap Érkezés Bécsbe, majd ezt követően egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

20 étterem, 10 bár és & társalgó, TWO70° Panorama Lounge 270 fokos üvegezett ablakokkal, "Bionikus bár" robot-pultossal, diszkó, kaszinó, könyvtár, 3D-mozi, bevásárlóutca, sportpálya, „Rock Climbing Wall“ mászófal, futópálya, minigolf, kosárlabda, North Star" látvány-"kapszula", "SeaPlex" dodzsemautókkal, FlowRider® szörfszimulátor, RipCord by iFly (csúszdaszimulátor), fitneszterem, 4 pezsgőmedence, 3 szabadtéri úszómedence.

Kabinok

belső kabin, virtuális erkéllyel: kb. 15 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, minibár, széf, 2 külön ágy (franciaággyá alakítható), virtuális erkély (a legmodernebb technológia lehetővé teszi a valós idejű panorámaképek megtekintését).

külső kabin: kb. 17 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, minibár, széf, 2 külön ágy (franciaággyá alakítható), ablak.

erkélyes kabin: kb. 18 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, minibár, széf, 2 külön ágy (franciaággyá alakítható), erkély ülőbútorokkal.

Foglalási információ

belső kabin, virtuális erkéllyel/külső kabin/erkélyes kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2015
hosszúság: 348 m
szélesség: 41 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 22
kabinok: 2.076
utaskapacitás: 4.180 személy (kétágyas elhelyezés esetén)
fedélzeti utasszintek: 14

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral (USD) lehet fizetni.
Hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club.
fedélzeti nyelv: angol.
fedélzeti ellátás: többnyelvű személyzet.
borravaló: az árak tartalmazzák a fedélzeti szervizdíjat, 18 % szolgáltatási felár az italokra és a wellness- és szépségápolási kezelésekre.
ruházat: Lezser nyaralási viselet napközben, ápolt szabadidős ruházat városnéző túrákhoz vagy bevásárlókörutakhoz, valamint esti ruházat vacsorához.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A minimális résztvevőszám 16 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 18%-os szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok valamint a vietnámi vízum költségei.Felhívjuk figyelmét, hogy ez költségekkel járhat. Ön felelős a vízum időben történő beszerzéséért.
Megjegyzés a minimális korhatárral kapcsolatban: Kérjük vegye figyelembe, hogy 21 év alatti személyeknek 21 év feletti kísérővel kell utazniuk.
Megjegyzés a foglaláshoz: A foglaláskor érvényes e-mail címet és mobiltelefonszámot kell megadni.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.

Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.

Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.04.24. 20:00 és 2024.06.30. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.