Csendes-óceán dél – Hajóút városnézéssel Sydneyben, Honoluluban és Los Angelesben

Norwegian Spirit és ***/**** szállodák
Csendes-óceán
  • Reggeli és „all inclusive” ellátás
  • 37 nap
  • repülőúttal Bécsből és „Free at Sea” fedélzeti csomag
Utazási idöszak 2023.03.24. - 2023.04.28.
személyenként 3 999 990 Ft -tól
Utazási kód: 9694460

Oltási/tesztelési előírások

  • A COVID-19 elleni teljes oltottság igazolása (gyógyultaknak is), negatív COVID-19 PCR teszt, valamint teljes körű utas-/betegbiztosítás kötelező
Ezek az információk a Norwegian Cruise Line biztonsági intézkedéseire vonatkoznak és a 2021/22-es téli időszakban érvényesek. Feltételezhető, hogy a 2022/23-as téli indulásra vonatkozó intézkedések hasonlóak. Mivel a jelenlegi világjárvány miatt az előírások folyamatosan változhatnak, kérjük, hogy utazás előtt időben tájékozódjon az érvényes előírásokról.
Időpont Kabinkategória 2 fős elhelyezés
24.03.23 - 29.04.2023Belső kabin3 999 990 Ft
Külső kabin panorámaablakkal4 565 990 Ft
Erkélyes kabin5 699 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útiterv

Tag 1 + 2 Repülőút Párizson és Los Angelesen keresztül Sydneybe (Ausztrália).
Tag 3 Megérkezés, a német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket, majd transzfer a szállodába.
Tag 4 Szabad időtöltés.
5. nap Városnézés a The Rocks történelmi negyed felkeresésével, ahol Sydney megszületett. Ezt követi a St. Mary's Cathedral, a Parlament épülete, a Darling Harbour, a Chinatown, valamint a Mrs. Macquarie's Chair. Innen lenyűgöző kilátásban lehet része a kikötőre. Ezután következik a Kings Cross, a Rushcutters Bay, a Double Bay és a Watson’s Bay, majd a világhírű Bondi Beach felkeresése. Dél körül transzfer a kikötőbe és hajóra szállás. A hajóút megkezdése 16.00 órakor.
6. + 7. nap Kikapcsolódás a tengeren.
8. nap Île des Pins/Új-Kaledónia. (8.00–17.00 óráig).
9. nap Mystery Island/Vanuatu. (8.00–17.00 óráig).
10. nap Kikapcsolódás a tengeren.
11. nap Lautoka/Fidzsi. (7.00–20.00 óráig).
12. nap Dravuni/Fidzsi. (8.00–17.00 óráig).
13. nap Kikapcsolódás a tengeren.
14. nap Apia/Szamoa (8.00–18.00 óráig).
15. nap Pago Pago/Amerikai Szamoa. (8.00–17-00 óráig).
16. + 17. nap Kikapcsolódás a tengeren.
18. nap Raiatea/Francia Polinézia. (7.00–22.00 óráig).
19. + 20. nap Moorea/Francia Polinézia. (7.00–17.00 óráig). Papeete/Francia Polinézia. (20.00–18.00 óra +1).
21. nap Moorea/Francia Polinézia. (8.00–20.00 óráig).
22. + 23. nap Raiatea/Francia Polinézia. (6.00–14.00 óra +1).
24–27. nap Kikapcsolódás a tengeren.
28. nap Hilo, Big Island (Hawaii)/USA. (9.00–19.00 óráig).
29. nap Kahului/Maui (Hawaii)/USA. (7.00–19.00 óráig).
30. + 31. nap Nawiliwili, Kauai (Hawaii)/USA. (17.30–18.00 óra +1).
32. nap Érkezés Honoluluba, Oahu (Hawaii)/USA 6.00 órakor. Kiszállás és hagyományos lei-köszöntés a kikötőben. Ezután a német nyelvű idegenvezető üdvözli a vendégeket, majd városnézés Honoluluban és Pearl Harbour felkeresése. A túra délután a szállodában ér véget. A nap hátralévő részében szabad időtöltés.
Tag 33 Szabad időtöltés. Élvezze a szálloda kényemét.
34. nap Délelőtt szabad időtöltés. Dél körül transzfer a repülőtérre és repülőút Los Angelesbe (USA). Megérkezés, német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket, transzfer a szállodába.
35. nap Ma megismeri Los Angelest, a világ egyik legkülönlegesebb városát egy félnapos városnézés keretében. A városnézés során egyebek mellett felkeresi a híres Mann's Chinese Theater színházat, ahol megcsodálhatja a sztárok kéz- és láblenyomatát. A belvárosban megtekinti az Olvera Streetet, ahonnan Los Angeles történelme kezdődött. A modern felhőkarcolók között ez az utca szinte valószerűtlennek tűnik. Ezenkívül felkeresi a szupermodern Disney koncerttermet is, amely rendkívüli formavilágával nyűgözi le a látogatót. A következő állomás Beverly Hills, a Sunset Boulevard által keresztülszelt villaváros, ahol számos filmsztárnak van luxuslakása. A Sunset Boulevard egyik része a „Sunset Strip”, egy különösen esténként nyüzsgő éjszakai és szórakozó negyed. Délután visszatérés a szállodába.
36. nap Transzfer a repülőtérre és repülőút vissza Amszterdamon keresztül.
37. nap Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás.
Megjegyzés: felhívjuk a figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok közelítőlegesek, a hajózási társaság a változtatások jogát fenntartja. A végleges be-/kiszállási időket az úti okmányaival együtt kapja kézhez.

Felszereltség

14 étkezési lehetőség, 10 bár és társalgó, diszkó, könyvtár, kaszinó, vámmentes üzletek, bolti galéria, ékszerüzlet, fotós üzlet, színház, internetkávézó, kártyaszoba, olvasószoba, kosárlabda, futópályák, Golf Driving Range-háló, fitneszstúdió, több masszázsmedence, 2 úszómedence, szauna.

Kabinok

Belső kabin: kb. 13–16 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, tévé, hűtőszekrény (üres), légkondicionáló, széf, részben 3./4. pullman-/felső ágy vagy kanapéágy.

Külső kabin panorámaablakkal: kb. 14 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, tévé, hűtőszekrény (üres), légkondicionáló, széf, részben 3./4. pullman-/felső ágy vagy kanapéágy, panorámaablak.

Erkélyes kabin: kb. 15–18 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, tévé, hűtőszekrény (üres), légkondicionáló, széf, ülősarok, részben 3./4. pullman-/felső ágy vagy kanapéágy, erkély ülőbútorokkal (kb. 3 m²).

Foglalási információ

Belső kabin/Külső kabin panorámaablakkal/Erkélyes kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.

További fedélzeti információk

Technikai adatok:
Építés éve: 1998 / renoválás: 2020
Hossz: 268 m
Szélesség: 37 m
Stabilizátorok: igen
Csomók: 24
Kabinok: 1009
Személyzet: 912 fő
Utaskapacitás: 2018 fő (két fős elhelyezés esetén)
Emeletek: 10

Fedélzeti információ:
a fedélzeten amerikai dollárral lehet fizetni
Hitelkártya: MasterCard, Visa, American Express
A fedélzeten használt nyelv: angol, német nyelvű vendégszolgálat
Borravaló: az ár tartalmazza a szervizdíjat, a 18%-os szervizdíj a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, a 20%-os szervizdíj az árban nem foglalt bár- és éttermi szolgáltatások után automatikusan feltüntetésre kerülnek a fedélzeti számlán (nem alkalmazandó, amennyiben a Free at Sea részeként történik a fogyasztás)
Öltözék: mind a laza, mind az elegáns ruházat megengedett – az Ön döntése, hogy mit visel. Ez a Freestyle Cruisingban rejlő szabadság. A lényeg, hogy jól érezze magát, mindenesetre a fő- és a ételkülönlegességeket kínáló éttermekben férfiak esetében az ujjatlan ing, valamint a flip-flop papucs, baseball sapka, napellenző, koptatott, lyukas vagy szakadt, illetve csípő alatt viselt farmer mellőzendő. A formális éttermekben és az előkelőbb, ételkülönlegességeket kínáló éttermekben a hanyagul elegáns öltözék ajánlott.


  • Italcsomag: 21 éves kortól minden vendégnek nagy választék áll rendelkezésére: üdítőitalok, sör, szeszesitalok, bor pohárban vagy palackban, csapolt sör italonként max. 15 USD értékben bármely bárban és társalgóban a fedélzeten
  • Specialitásokat kínáló éttermek: ínyenc élmények a specialitásokat kínáló éttermekben 2 este a belső és külső kabinban lakó vendégek, ill. 4 este az erkélyes kabinban lakó vendégek részére


Egyéb

Kabinnal kapcsolatos kívánság (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A résztvevők minimális száma 10 fő.
Az ár nem tartalmazza: a 18%-os szervizdíjat a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, a 20%-os szervizdíjat az árban nem foglalt bár- és éttermi szolgáltatások után (nem alkalmazandó, amennyiben a Free at Sea részeként történik a fogyasztás), a személyes kiadásokat, például az útitervben nem szereplő szárazföldi kirándulások, ételek és italok költségeit, az ausztrál vízumot és ESTA utazási engedélyt (Amerikai Egyesült Államok). Kérjük, vegye figyelembe, hogy ennek is lehetnek költségei. A vízum beszerzésével kapcsolatos információkat a foglalás részletes visszaigazolásával kapja meg. A vízum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel
A hajózási társaság hűségprogramjának kedvezményei nem vehetők igénybe.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajózási társaság végzi, és erről az úti okmányok elküldésekor ad tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor meg kell adni az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
A repülőtérre az utazás egyénileg történik.

A COVID-19-re vonatkozó megjegyzés:

A Covid-19 járvány előre nem látható alakulása és a folyamatosan változó beutazási szabályok miatt ehhez az utazáshoz kötelező a Covid-19 elleni teljes oltottság (gyógyultaknak is) és a teljes körű utas-/betegbiztosítás. Ezenkívül kötelező a COVID-19 PCR teszt.
Kérjük, a megérkezés előtt időben tájékozódjon a szükséges utazási dokumentumokról (pl. érvényes PCR teszt, regisztráció, igazolások – Green Pass). Kérjük, előzetesen tájékozódjon az országában érvényes visszatérési szabályokról.
Az utasok egészségi állapotának ellenőrzésére a fedélzeten további intézkedéseket vezethetnek be.


Mivel a jelenlegi világjárvány miatt a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2022.08.17. 20:00 és 2022.11.08. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.