Japán és Dél-Korea – hajóút és városnéző körút

Norwegian Jewel és ***/**** szállodák
Japán és Dél-Korea
  • reggeli, félpanzió és teljes ellátás
  • 19 nap
  • repülőúttal Bécsből/Bécsbe és kirándulási program Tokióban és Szöulban
Utazási idöszak 2024.03.07. - 2024.03.25.
személyenként 2 499 990 Ft -tól
Utazási kód: 9718208

Oltási/tesztelési előírások

  • A COVID-19 elleni teljes oltottság igazolása (a gyógyultaknak is) kötelező
Időpont Kabinkategória 2 fős elhelyezés
2024.03.07. – 2024.03.25.Belső kabin1 999 990 Ft
Külső kabin panorámaablakkal2 499 990 Ft
Erkélyes kabin2 799 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útiterv

1. nap Repülőút Tokióba, Japánba.
2. nap Megérkezés, a német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket. Ezután felkeresik a Meidzsi-szentélyt, a Haradzsuku és Omoteszando városnegyedeket, valamint a híres kereszteződést Sibujában. Délután transzfer a szállodába.
3. nap Egész napos városnézés Tokióban. Először látogatás az Imperial Palace Plazába és elhaladás a kettős híd mellett. Ezután következik a Cukidzsi piac és a Sky Tree. Ebéd egy helyi étteremben. Délután ellátogatnak az aszakuszai Szenszódzsi templomba, majd a Ginza városnegyedbe.
4. nap Utazás Nikkóba. Ma megtekintik a Tósógú és a Futaraszan szentélyeket. Ebéd egy helyi étteremben. Délután felkeresik a Kegon-vízesést (a felvonó költségét az ár tartalmazza), majd a Csúzendzsi-tavat. Visszatérés a tokiói szállodába.
5. nap Transzfer a jokohamai kikötőbe és beszállás. A hajóút megkezdése 19.00 órakor.
6. nap Shimizu (Fudzsi hegy)/Japán. (7.00–18.00 óra).
7. nap Nagoja/Japán. (8.00–17.00 óra).
8. + 9. nap Kiotó (Kóbe)/Japán. (8.00–17.00 óra +1).
10. nap Kikapcsolódás a tengeren.
11. nap Naha, Okinava/Japán. (8.00–17.00 óra).
12. nap Naze, Osima-sziget/Japán. (7.00–17.30 óra).
13. nap Nagaszaki/Japán. (8.30–17.00 óra).
14. nap Csedzsu/Dél-Korea. (6.00–14.00 óra).
15. nap Megérkezés Szöulba, Dél-Koreába 7.00 órakor és kiszállás. A német nyelvű idegenvezető üdvözli a vendégeket, majd városnézés. Megtekintik a Kjongbokkung Palotát és a királyi őrségváltási ceremóniát. Ezután elhaladnak a Kék Ház, az elnök egykori székhelye mellett, és felkeresik a Csogjesza templomot, a csogje rend főtemplomát, amely a koreai buddhizmus központja. Ezután az Inszadong városnegyedben, annak is a főutcáján, valamint a szuvenírboltokkal, művészeti galériákkal és kis, hagyományos éttermekkel teli utcáin időznek. Tekintse meg a tradicionális házakat (hanok) a Bukchon Hanok faluban, és csodálja meg a szöuli városháza modern építészeti megoldásait.
16. nap Élvezze a következő napon az egész napos szöuli városnézést: keresse fel a Nemzeti Múzeumot annak több mint 12 000 kiállítási tárgyával a koreai történelem valamennyi korszakából. Töltsön el egy kis időt Mjeong-dongban, a város legjelentősebb bevásárló negyedében, ahol számtalan butik és kozmetikai üzlet található. Tallózza végig a Namdaemun piacot, Korea legnagyobb hagyományos piacát. Délután vegyen részt hajóúton a Han folyón, kilátással a Skyline-ra. Ezután választhat: idegenvezetővel megtekinti a háborús múzeumot, amelynek során nemcsak a koreai háborúról tud meg mindent, hanem a félsziget 5000 éves töreténelmének valamennyi háborújáról is, vagy önállóan felfedezi Itaevont, egy pezsgő, multikulturális városnegyedet, számos bárral és étteremmel, amelyek a világ összes részének a konyháját felvonultatják.
17. nap Szabad időtöltés, amely alatt kiránduláson vehet részt a demilitarizált övezetben (opcionálisan foglalható).
18. nap Szöultól nagyjából egy óra utazással érhető el a szuvoni Koreai Folk Village és a szuvoni Hvaszong erődítmény. A Korean Folk Village-ben részletesen megismerheti a Csoszon-korszak tradicionális szokásait, és olyan kulturális élményekben lehet része, mint a nongak (parasztzene), a lovas küzdősport vagy egy hagyományos esküvői ünnepség. A szuvoni Hvaszong erődítményt a 18. század végén építették Csongdzso király alatt, és azt az UNESCO 1997-ben a világörökség részévé nyilvánította. Délután utazás a Szöul Incshoni repülőtérre és bejelentkezés a repülőtéri hotelbe.
19. nap Egyéni utazás a szálloda saját ingajáratával a repülőtérre és repülőút vissza. Megérkezés Bécsbe vagy Münchenbe, majd önálló hazautazás.
Megjegyzés: felhívjuk a figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok közelítőlegesek, a hajózási társaság a változtatások jogát fenntartja. A végleges be-/kiszállási időket az úti okmányaival együtt kapja kézhez.

Felszereltség

13 étkezési lehetőség, 13 bár & társalgó, diszkó, könyvtár, kaszinó, vámmentes üzletek, bolti galéria, fotós üzlet, színház, internetkávézó, kártyaszoba, olvasószoba, röplabda, kosárlabda- és teniszpálya, futó-/gyaloglópályák, fitneszstúdió, 6 masszázsmedence, 2 úszómedence, szauna.

Kabinok

Belső kabin: kb. 12–14 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, tévé, hűtőszekrény (üres), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), részben 3./4. pullman-/felső ágy.

Külső kabin panorámaablakkal: kb. 12–14 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, tévé, hűtőszekrény (üres), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), részben 3./4. pullman-/felső ágy, panorámaablak.

Erkélyes kabin: kb. 18–26 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, tévé, hűtőszekrény (üres), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), részben 3./4. pullman-/felső ágy, erkély ülőbútorokkal (kb. 4 m²).

Foglalási információ

Külső/belső kabin panorámaablakkal/erkélyes kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.

További fedélzeti információk

Technikai adatok:
Építés éve: 2005 / renoválás: 2021
Hossz: 294 m
Szélesség: 38 m
Stabilizátorok: igen
Csomó: 22,5
Kabinok: 1188
Személyzet: 1069 fő
Utaskapacitás: 2376 fő (két fős elhelyezés esetén)
Emeletek: 12

Fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral lehet fizetni
Hitelkártya: MasterCard, Visa, American Express
A fedélzeten használt nyelv: angol, német nyelvű vendégszolgálat
Borravaló: az ár tartalmazza a szervizdíjat, a wellness- és szépségápolási szolgáltatások utáni 20%-os szervizdíj és az árban nem foglalt bár- és éttermi szolgáltatások pedig automatikusan feltüntetésre kerülnek a fedélzeti számlán (nem alkalmazandó, amennyiben a Free at Sea részeként történik a fogyasztás)
Öltözék: mind a laza, mind az elegáns ruházat megengedett – az Ön döntése, hogy mit visel. Ez a Freestyle Cruisingban rejlő szabadság. A lényeg, hogy jól érezze magát, mindenesetre a fő- és a ételkülönlegességeket kínáló éttermekben férfiak esetében az ujjatlan ing, valamint a flip-flop papucs, baseball sapka, napellenző, koptatott, lyukas vagy szakadt, illetve csípő alatt viselt farmer mellőzendő. A formális éttermekben és az előkelőbb, ételkülönlegességeket kínáló éttermekben a hanyagul elegáns öltözék ajánlott.


„Free at Sea” csomag: 99 990 Ft/fő

  • Prémium italcsomag: 21 éves kortól minden vendégnek nagy választék áll rendelkezésére: üdítőitalok, sör és bor pohárban, csapolt sör, röviditalok és koktélok italonként max. 15 USD értékben (jelenleg kb. 15 eurónak felel meg) bármely bárban és társalgóban a fedélzeten
  • specialitásokat kínáló éttermek: ínyenc élmények a specialitásokat kínáló éttermekben egy este a belső és külső kabinban lakó vendégek, ill. 2 este az erkélyes kabinban lakó vendégek részére
  • szárazföldi kirándulás csomag 50 USD értékben (jelenleg kb. 46,50 eurónak felel meg) kabinonként és kikötőnként
  • internet csomag – 150 perc/fő az 1. és a 2. vendég részére

Megjegyzés: a csomagot az összes, egy kabinban utazó személy részére együtt kell foglalni. A csomagot, igény szerint, a foglalással egyidejűleg kell megrendelni.

Kirándulás a demilitarizált övezetbe angol nyelvű idegenvezetéssel (17. nap, időtartam kb. 5 óra): 44 990 Ft/fő

Korea a világ egyetlen ketté osztott országa. A koreai háború után tárgyalásos úton létrehozták és kijelölték a DMZ zónát (demilitarizált övezet) a fegyverszüneti vonaltól két kilométerre a határ mindkét oldalán.
A túra tartalma: elszállítás a szállodából, angol nyelvű vezető, Imdzsingak Park a Szabadság hídjával, DMZ-színház és kiállítócsarnok, 3. infiltrációs alagút, Dora obszervatórium, Dora pályaudvar, elhaladás az egyesülés faluja mellett.

Megjegyzés: Konzervatív öltözet szükséges, hosszúnadrággal és zárt cipővel. A látogatóknak magukkal kell vinniük az útlevelüket. Fényképezni csak bizonyos korlátozott területeken lehet.


Egyéb

Kabinnal kapcsolatos kívánság (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A résztvevők minimális száma 10 fő.
Az ár nem tartalmazza: a 20%-os szervizdíjat a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, valamint az árban nem foglalt bár- és éttermi szolgáltatások után (nem alkalmazandó, amennyiben a Free at Sea részeként történik a fogyasztás), a személyes kiadásokat, például az útitervben nem szereplő szárazföldi kirándulások, ételek és italok költségeit, a dél-koreai K-ETA-t. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ennek is lehetnek költségei. A vízum beszerzésével kapcsolatos összes információt a foglalás részletes visszaigazolásával kapja meg.
A japán szállodákra vonatkozó megjegyzés: Sajnos a nyugati színvonalnak megfelelő japán szállodák nem rendelkeznek elegendő nemdohányzó szobával. Számítunk megértésére azzal kapcsolatban, hogy emiatt nemdohányzó szobák visszaigazolására nincs lehetőség.
A hajózási társaság hűségprogramjának kedvezményei nem vehetők igénybe.
A kabinszámok kiosztásával kizárólag a hajózási társaság foglalkozik, ezt az utazási dokumentumokkal együtt küldi meg.
A helyi adottságok miatt esetleges szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy foglaláskor az útlevél szerinti teljes nevet és a születési dátumot kell megadni.
A foglalás utáni névváltozás esetén, amelynek oka kizárólag az utason múlik, a felmerülő többletköltségeket az utasra hárítjuk.
A repülőtérre az utazás egyénileg történik.

A COVID-19-re vonatkozó megjegyzés:

A COVID-19 járvány előre nem látható alakulása és a folyamatosan változó beutazási szabályok miatt kötelező a COVID-19 elleni teljes oltottság.
Javasolt a kiterjedt utas-/betegbiztosítás megkötése és egy negatív COVID-19 teszt.
Kérjük, a megérkezés előtt időben tájékozódjon a szükséges utazási dokumentumokról (pl. érvényes PCR teszt, regisztráció, igazolások – Green Pass).
Kérjük, előzetesen tájékozódjon az országában érvényes visszatérési szabályokról.
Az utasok egészségi állapotának ellenőrzésére a fedélzeten további intézkedéseket vezethetnek be.


Mivel a jelenlegi világjárvány miatt a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
  • Tokió: Keio Plaza Hotel
  • Szöul: Fraser Place Central
  • Incshon: Royal Emporium
Ez az utazás 2023.02.01. 20:00 és 2023.06.27. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.