Amalfi-part, Eoli-szigetek, Szicília és Róma – vitorlás körutazás és városnéző körút

Star Clipper és szálloda ****
Olaszország
  • reggeli és teljes ellátás
  • 10 nap/9 éjszaka
  • repülőúttal Bécsből/Bécsbe
Utazási idöszak 2023.06.22. - 2023.09.16.
személyenként 916 990 Ft -tól
Utazási kód: 9698114

Oltási/tesztelési előírások

  • Teljes COVID-19 oltási bizonyítvány kötelező (gyógyultaknak is)
  • A hajóút előtt kötelező a negatív COVID-19 PCR teszt
  • Átfogó utas- és egészségbiztosítás kötelező, különösen a COVID-19 világjárvánnyal kapcsolatos kockázatokra
Ezek az információk a Star Clipper biztonsági intézkedéseire vonatkoznak és a 2022-ben induló utazásokra érvényesek. Feltételezhető, hogy a 2023-ban induló utazásokra vonatkozó intézkedések hasonlóak. Mivel a jelenlegi világjárvány miatt az előírások folyamatosan változhatnak, kérjük, hogy utazás előtt időben tájékozódjon az érvényes előírásokról.
9 éjszakára érvényes induló ár, belső kabin (6. kat.), időpontok: 2023.08.17.–2023.08.26.

Útiterv

1. nap Repülőút Rómába. Megérkezés, német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket, transzfer a szállodába. Szabad időtöltés.
2. nap Szabad időtöltés Rómában.
3. nap Szabad időtöltés. Transzfer a civitavecchiai kikötőbe és beszállás. Hajóút megkezdése 22.00-kor.
4. nap Kikapcsolódás a tengeren.
5. nap Lipari-/Eoli-szigetek.
6. nap Messina/Szicília.
7. nap Amalfi.
8. nap Sorrento.
9. nap Ponza.
10. nap Érkezés Civitavecchiába 7.00 órakor. A német nyelvű idegenvezető üdvözli a vendégeket, Vatikánváros felkeresése, majd transzfer a repülőtérre és visszautazás repülővel. Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás.

Felszereltség

Éttermek, 2 bár, napozóterasz, könyvtár, butik, 2 úszómedence, zodiákusok, tengeri bútorok sárgaréz és mahagóni famunkákkal.

Kabinok

Belső kabin (6. kat.): kb. 8 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, légkondicionáló, széf, emeletes ágyak.

Belső/külső kabin (5. kat.): kb. 11 m², márványfürdő zuhanyzóval és WC-vel, hajszárító, rádió, telefon, tévé, DVD-lejátszó, légkondicionáló, széf, emelt franciaágy (a belépés csak lépcsőn keresztül lehetséges) a külső kabinban, ill. 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható) a belső kabinban.

Külső kabin (4. kat.): kb. 11 m², márványfürdő zuhanyzóval és WC-vel, hajszárító, rádió, telefon, tévé, DVD-lejátszó, légkondicionáló, széf, franciaágy vagy részben 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható).

Külső kabin (3. kat.): kb. 11 m², márványfürdő zuhanyzóval és WC-vel, hajszárító, rádió, telefon, tévé, DVD-lejátszó, légkondicionáló, széf, franciaágy vagy részben 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható).

Nagy külső kabin (2. kat.): kb. 12 m², márványfürdő zuhanyzóval és WC-vel, hajszárító, rádió, telefon, tévé, DVD-lejátszó, légkondicionáló, széf, franciaágy vagy részben 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható).

Deluxe fedélzeti kabin (1. kat.): kb. 14 m², márványfürdő zuhanyzóval és WC-vel, hajszárító, rádió, telefon, tévé, DVD-lejátszó, minibár, légkondicionáló, széf, masszázsmedence, franciaágy vagy részben 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), közvetlen kijárat a fedélzetre.

Foglalási információ

Belső kabin (6. kat.)/belső/külső kabin (5. kat.)/külső kabin (4. kat.)/külső kabin (3. kat.)/nagy méretű külső kabin (2. kat.)/Deluxe fedélzeti kabin (1. kat.): minimum/maximum 2 felnőtt.

További fedélzeti információk

Technikai adatok:
Építés éve: 1991 (felújítva 2014-ben)
Hossz: 115,5 m
Szélesség: 15 m
Csomó: 20
Kabinok: 85
Személyzet: 74 fő
Utaskapacitás: 170 fő
Emeletek: 4

Fedélzeti információ:
A fedélzeten euróval lehet fizetni
Hitelkártya: MasterCard, Visa, American Express
Fedélzeten használt nyelv: német, angol, francia
Borravaló: a hajózási társaság ajánlása kb. 8 euró/fő/nap.
Öltözék: a hajón nincsen kötelező ruházat, ajánlott a lazább darabok viselése. Napközben rövidnadrág, fürdőruha, póló stb. viselése jellemző. A szárazföldi kirándulásokra kényelmes sportcipő javasolt. Estére sportos-elegáns ruházat megfelelő. Szmoking és estélyi ruha nem szükséges, ugyanakkor rövidnadrág vagy póló nem viselhető este a fedélzeti étteremben.


Egyéb

Kabinnal kapcsolatos kívánságok (pl. egyágyas kabin) igény esetén és térítés ellenében lehetségesek.
A résztvevők minimális száma 10 fő/időpont.
Az ár nem tartalmazza: borravaló (a hajózási társaság ajánlata kb. 8 euró/fő/nap), személyes kiadások, mint pl. szárazföldi kirándulások, ételek és italok, amelyek nem szerepelnek az útitervben.
A beutazáshoz még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. Külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak, a vízum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajózási társaság végzi, és erről az úti okmányok elküldésekor ad tájékoztatást.
A hajózási társaság hűségprogramján keresztüli árengedmények kizárva.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk figyelmét, hogy foglaláskor meg kell adni az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, mivel azért kizárólag az utas felel.
A repülőtérre az utazás egyénileg történik.


Mivel a jelenlegi világjárvány miatt a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2022.09.14. 20:00 és 2023.01.12. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.