Florida and the Keys – Körutazás bérelt autóval

Szállodák
Amerikai Egyesült Államok 12 nap, ellátás nélkül
Utazási idöszak 2020.01.28. - 2020.02.27.
személyenként 439 990 Ft -tól
Utazási kód: 9381604

 • Fedezze fel Miamit egyedül
 • Látogassa meg Orlandót, ahol lehetősége van egy szabadidőparkba is ellátogatni (opcionálisan foglalható)
 • Kapcsolódjon ki Florida legszebb strandjain Sarasota és Fort Myers városaiban
 • Élvezze a Key West városában eltöltött 2 éjszakát
 • Belépő a Kennedy Űrközpontba
 • Belépő az Everglades Safari Parkba aligátorbemutatóval és mocsári csónakázással

Szezonok Időpontok Repülőtér Kétágyas szoba Háromágyas szoba Négyágyas szoba Egyágyas szoba
„A” szezon2020.01.28. – 2020.02.08.Bécsből és vissza642 990 Ft507 990 Ft447 990 Ft1 050 990 Ft
Münchenből és vissza672 990 Ft537 990 Ft476 990 Ft1 079 990 Ft
„B” szezon2020.02.16. – 2020.02.27.Bécsből és vissza626 990 Ft499 990 Ft439 990 Ft1 016 990 Ft
Münchenből és vissza646 990 Ft519 990 Ft459 990 Ft1 037 990 Ft

Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Foglalási információ

Kétágyas szoba: minimum 2 felnőtt. Maximum 2 felnőtt + 2 gyermek 12 éves korig.
Háromágyas szoba: Minimum 3 felnőtt. Maximum 3 felnőtt + 1 gyermek 12 éves korig.
Négyágyas szoba: minimum/maximum 4 felnőtt.
Egyágyas szoba: minimum/maximum 1 felnőtt.

Útitervjavaslat

1. nap Érkezés • Repülőút Miamiba. Bérelt autó átvétele. Éjszaka Miami térségében.
2. nap Miami • Legyen akár a belváros, Coconut Grove vagy Little Havanna, Miami nagyon sokszínű és több különböző városrészével csalogatja a látogatókat. Vágjon neki például egy Art Deco sétának a történelmi városrészen keresztül (útleírás a Discovery Guide dokumentumban). Éjszaka Miamiban.
3. nap Miami – Kennedy Űrközpont – Orlando • Utazás (kb. 450 km) a Kennedy Űrközpontba, ahol betekinthet az amerikai űrutazás kulisszái mögé, valamint megtudhat mindent a mai és múltbeli NASA missziókról is. Utazás tovább Orlandóba, éjszaka Orlandó térségében.
4. nap Orlando – St. Augustine – Daytona Beach – Orlando • St. Augustine az USA európai telepeseinek legrégibb városa (kb. 415 km). Látogassa meg például a műemlékké nyilvánított Castillo de San Marcos erődöt, amely egykor a város védelmét szolgálta. Fedezze fel a macskaköves utcákon álló, érdekes kis boltokkal színezett történelmi óvárost. Végül utazás tovább Daytona Beach városába, amely számos filmből ismert. Itt található a híres Daytona Speedway versenypálya, amely az USA legnagyobb versenypályája. Ezután visszaút Orlandóba. Éjszaka Orlando térségében.
5. nap Orlando • Lehetőség az orlandói Universal Studio Park meglátogatására (opcionálisan foglalható). Éjszaka Orlando térségében.
6. nap Orlando – Homosassa Springs – Tarpon Springs – Ybor City – Tampa – Sarasota • Fedezze fel az ún. „másik Floridát” Homosassa Springsben (kb. 395 km). A State Parkban természetes források és sokféle vadon élő állat található, mint például aligátor, fehérfejű rétisas, flamingó stb. Délebbre haladva található Tarpon Springs, egy kis halászfalu, amely a luffa szivacsokról híres. Következő állomás Ybor City, Tampa latin-amerikai negyede. A pörkölt kávé, az egzotikus aromák és fűszerek illata érződik mindenhol a levegőben. Rövid itt-tartózkodás után folytatódik az út a Sunshine Bridge hídon át a part menti úton egészen Sarasotáig. Éjszaka Sarasota térségében.
7. nap Sarasota • A legszebb naplementéket a leglélegzetelállítóbb strandokon itt tekintheti meg. Míg Sarasota egy alvó tengerparti kisváros varázsát idézi, kulturális központként is jelentős szerepe van. Múzeumok, botanikus kertek és régészeti ásatások várják, hogy az idelátogatók felfedezzék kincseiket. Mindeközben lehetőség van a tengerparton szünetet beiktatni, és a vízbe csobbanva kicsit felfrissülni. Éjszaka Sarasota térségében.
8. nap Sarasota – Fort Myers • Utazás a part mentén Fort Myers városáig (kb. 160 km). Thomas Edison és Henry Ford korábbi téli rezidenciái mellett a közelben egy történelmi múzeum és botanikus kert is található. Mindemellett a strandok Fort Myerstől egészen Sanibel Islandig húzódnak. Éjszaka Fort Myers térségében.
9. nap Fort Myers – Everglades – Key West • A Tamiami Trail mentén az Everglades igazán egyedülálló ökoszisztémáját fedezheti fel (kb. 445 km). Felhívjuk a figyelmét, hogy a belépőt az Everglades Nemzeti Parkba (jelenleg kb. 3 dollár/fő) a helyszínen kell fizetni. Az Everglades Safari Parkban tipikus mocsári csónakkal utazhat, az út során lehetősége lesz megfigyelni az egyedülálló állat- és növényvilágot. Többek között láthat aligátorokat, vidrákat és kb. 200 különböző madárfajtát. A belépő tartalmaz egy aligátorbemutatót, valamint múzeum- és aligátorfarm-látogatást is a parkban. Utazás tovább az Oversea Highway úton 42 hídon át Key West városába. Éjszaka Key West városában.
10. nap Key West • Key West Florida legdélibb pontja, Kubától mindössze kb. 145 km távolságra fekszik. A szigetváros sok mindennel várja látogatóit – a jól ismert pasztell színű házaktól kezdve a korallzátonyokkal és látványos naplementékkel díszített álombeli helyeken át a nemzetközi és helyi finomságokig, mint például a Conch Fritters (kagylófánk) vagy a Key Lime Pie (helyi citromos pite). Hagyja, hogy a nyitott, barátságos környezet és a karibi életérzés magával ragadja. Lehetőség van snorkel-túrán való részvételre és naplementével egybekötött katamarán hajós útra (opcionálisan foglalható). Éjszaka Key West városában.
11. nap Key West – Miami • Utazás a repülőtérre (kb. 260 km). Bérelt autó leadása és repülőút vissza.
12. nap Hazaút • Megérkezés és egyéni hazautazás.

Benne foglalt szolgáltatások

 • Korlátlan kilométer
 • Felelősségbiztosítás
 • Biztosítás keletkezett kár esetére
 • Lopásvédelem
 • Adók és illetékek

Fontos információk
 • Az első számú sofőr minimális életkora 25 év.
 • A sofőr jogosítványában szereplő nevét a foglaláskor meg kell adni. Amennyiben az útlevélben szereplő név különbözik a jogosítványban szereplőtől, mindkettőt egyértelműen meg kell adni a foglalásnál.
 • Tartály ellenőrzése: leadásnál, ugyanúgy mint a felvételnél, tele tank

Egy snorkel felszerelés (10. Nap): 19 290 Ft/fő 11 éves kortól és 15 990 Ft/gyermek 4–11 éves korig

Fedezze fel a természet szépségeit Észak-Amerika egyedülálló korallzátonyánál. Hajózzon egy luxus katamarán fedélzetén a Florida Keys mentén. A katamaránról egy ugródeszkán csobbanhat a tengerbe, a hajón található továbbá egy nagy napozófedélzet, árnyékos társalgó és van édesvizes zuhanyzási lehetőség. Élvezze a korlátlan üdítőital- és vízfogyasztást, és fedezze fel snorkelling közben profi oktató segítségével a víz alatti világot.

Egyszeri Sunset Cruise (10. Nap): 15 990 Ft/fő 11 éves kortól és 9290 Ft/gyermek 4–11 éves korig

Nézze végig a naplementét egy katamarán fedélzetéről. Pezsgő, sör és üdítőitalok az árban. (Alkoholos italok csak 21 éves kortól).

Egy 2-Park Explorer jegy az orlandói Universal Parkba (5. Nap): 110 990 Ft/fő 10 éves kortól és 108 990 Ft/gyermek 3–10 éves korig

Belépő a Universal Studio Florida és Universal’s Islands of Adventure élményparkba, valamint részvétel a Universal CityWalk választott szórakoztató programján.
Universal Studios Florida: ebben a parkban Ön a sztár, és kedvenc filmjei részesévé is válhat. Fedezze fel Harry Potter varázslatos világát a Gringottsba tett látogatás során az Abszol Úton vagy a Roxfort Expressen, üldözzön földönkívülieket a Men in Black ügynökeivel New York városán keresztül, nézze – és érezze – Shreket 4D-ben, és segítsen megmenteni E.T. szülőbolygóját. A Universal Studios minden korosztálynak tartogat valamilyen kalandot.
Universal’s Islands of Adventure: a park öt különálló szigetet foglal magába, ahol kedvenc mitológiai, képregény- vagy mesehőseinek világába csöppenhet. Harcoljon Pókember oldalán a gonosz ellen, fedezze fel Dr. Seuss gyermekkönyveinek sajátos világát, látogassa meg újra Harry Pottert, térképezze fel a Roxfortot és Roxmorts falucskáját, óvakodjon a dinoszauruszoktól a Jurassic Parkban. Ebben az élményparkban garantáltan nem fog unatkozni.
(A jegy 14 egymást követő napon érvényes).

Mobil GPS készülék: 33 690 Ft/bérelt autó

Mobil GPS készülék a tartózkodás időtartamára

Megjegyzés: a bérautóval együtt kell foglalni, utólag nem lehet igényelni.

Gyerekár, Bécsből és vissza:
3 éves korig 211 990 Ft, 3–6 éves korig 232 990 Ft és 6–12 éves korig 232 990 Ft gyermekenként és tartózkodásonként 2 teljes árat fizető vendéggel egy szobában (kétágyas szoba), ill. 3 teljes árat fizető vendéggel egy szobában (háromágyas szoba) való elhelyezés esetén.
Maximum 2 felnőtt + 2 gyermek (kétágyas szoba) vagy 3 felnőtt + 1 gyermek (háromágyas szoba).

Gyerekár, Münchenből és vissza:
3 éves korig 241 990 Ft és 3–12 éves korig 262 990 Ft gyermekenként és tartózkodásonként 2 teljes árat fizető vendéggel egy szobában (kétágyas szoba), ill. 3 teljes árat fizető vendéggel egy szobában (háromágyas szoba) való elhelyezés esetén.
Maximum 2 felnőtt + 2 gyermek (kétágyas szoba) vagy 3 felnőtt + 1 gyermek (háromágyas szoba).

Egyéb

A résztvevők minimális száma 2 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: üzemanyag, parkolási díjak, belépő az Everglades Nemzeti Parkba (kb. 3 dollár/fő), személyes kiadások, például ételek és italok, amelyek nem szerepelnek az útitervben, ESTA belépési engedély USA-ba.
Kérjük vegye figyelembe, hogy ez többletköltségeket vonhat maga után.
A vízumigényléshez szükséges információkat foglalásának visszaigazolásában találja.
A vízum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel.
Megjegyzés: a sofőr jogosítványában szereplő nevét a foglaláskor meg kell adni. Amennyiben az útlevélben szereplő név különbözik a jogosítványban szereplőtől, mindkettőt egyértelműen meg kell adni a foglalásnál.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
A foglalást követő névmódosítás estén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
A repülőtérre, ill. vasútállomásra az utazás egyénileg történik.

Ez az utazás a mozgásukban korlátozott személyek számára nem alkalmas.

 • Miami: Ocean Five ***
 • Orlando: Clarion Lake Buena Vista ***
 • Sarasota: Best Western Plus Siesta Key ***
 • Fort Myers: Outrigger Beach Resort ***
 • Key West: Fairfield Inn & Suites by Marriott Key West at the Keys Collection ***
Felhívjuk a figyelmét, hogy Miami térségében a szálloda a repülőtér és Miami kintebbi területein is elhelyezkedhet.

Ez az utazás 2019.09.18. 20:00 és 2019.12.09. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.