Amerikai Egyesült Államok és Kanada – Körutazás

középkategóriájú szállások
Amerikai Egyesült Államok és Kanada
  • reggeli és félpanzió
  • 15 nap
  • repülőúttal Budapesttől/Budapestig
Utazási idöszak 2023.05.09. - 2023.05.22.
személyenként 998 990 Ft -tól
Utazási kód: 9696379
Időpont Kétágyas szoba Egyágyas szoba
2023.05.09. – 2023.05.23.998 990 Ft1 229 980 Ft
Kétágyas szoba: minimum/maximum 2 felnőtt.
Egyágyas szoba: minimum/maximum 1 felnőtt.

Útiterv

1. nap UTAZÁS BOSTONBA • Utazás Budapestről átszállással az Egyesült Államokba, Bostonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Boston környékén.
2. nap BOSTON – MONTREAL • Reggeli után Kanada felé indulunk. New England-i államokon áthaladva (New Hampshire és Vermont) csodálattal adózhatunk a táj szépségének. Útközben festői helyeken néhány fotószünetet tartunk. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.
3. nap MONTREAL – QUÉBEC • A mai napon Montreal csodái várnak ránk, városnézés. Montrealt magunk mögött hagyva délután utazás Québec-be. A nap zárásaként vacsora a Cabana Sucre-ben. Szállás Québec környékén.
4. nap QUÉBEC • Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: az utazás során izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző hajótúra, ahol megpillanthatjuk ezeket a fenséges lényeket. Szállás Québec környékén.
5. nap OTTAWA – GANANOQUE • Utazás Ottawába, Kanada fővárosába, ahol rövid városnézést teszünk. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.
6. nap GANANOQUE – TORONTO • Szabadidő vagy FAKULTATÍV: hajóra szállva a St. Loren folyónál felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget-vidéket), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk (kb. 4 órás). FAKULTATÍV: CN Tower. Szállás Toronto környékén.
7. nap NIAGARA FALLS • Utazás Niagara on the Lake-be. FAKULTATÍV: hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki. A víztömeg szédítő tempóban zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. FAKULTATÍV vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls környékén.
8. nap AMISH TÁJAK ÉS LANCASTER • Átlépjük a kanadai-amerikai határt. New York államon keresztül haladunk, meg-megállva fotószünetekre meseszép helyeken. Lancasterbe, Pennsylvania-ba, az ún. amish vidékre vezet utunk. A konzervatív keresztény közösség világában megelevenedik előttünk a múlt, a gépek uralta világ lőtti idők sejlenek fel. Bepillantunk az itteni mindennapokba az Amish Múzeumban. Este amish vacsora. Szállás Lancaster környékén.
9. nap AMISH VIDÉK – WASHINGTON D.C. • Virginiába tartunk, ahol a Steven F. Udvar-Hazy központ vár ránk, mely a Smithonian Légi- és Űrmúzeum része. Itt több ezer tárgy került kiállításra a repülés és űrkutatás múltjából. Ezt követően Washington D.C. felé tartunk. Délután szabadidő Georgetownban. Szállás Washington környékén 2 éjszakára.
10. nap WASHINGTON D.C. • A főváros nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető, mely számos híresség (például John F. Kennedy) végső nyughelyéül szolgál. A szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Visszatérés a hotelbe.
11. nap WASHINGTON D.C. – PHILADELPHIA – NEW YORK CITY • A mai napon Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő. Szállás New York környékén 2 éjszakára (New Jersey).
12. nap NEW YORK CITY • Üdvözöljük a világ egyik legizgalmasabb városában! Délelőtt ötórás városnézés során megcsodálhatjuk az ikonikus nevezetességeket. A Battery Parknál fotószünet, ahonnan ámulatba ejtő kilátás nyílik a Szabadság-szoborra. Felejthetetlen élményt ígér a Ground Zero emlékhely, a Wall Street, a kínai és olasz negyedek, Times Square. A New York Times napilap után elnevezett, vibráló Times Square-t az univerzum központjának is becézik. Naponta több tízezer ember nyüzsög a neonfényes hirdetőtáblák, reklámok, színházak, éttermek, neves hotelek által övezett elvarázsolt világban. FAKULTATÍV: az Empire State Building meglátogatása – kihagyhatatlan a 86. emeleti kilátóterasz. Használja ki a szabadidőt, akár vásárlásra a Macy’s-ben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. Késő este a Bryant Park környékéről indulunk vissza a szállásunkra.
13. nap NEW YORK – BOSTON • Amerika egyik legrégebbi városába, a puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Boston felé megállunk Newport-ban (Rhode Island). Ez a város a gazdagok kedvelt üdülőhelye, és a híres vitorlásverseny, az America’s Cup szülőhelye. Cambridge városa az amerikai felsőoktatás legtekintélyesebb egyetemeinek, például a Harvardnak otthona. Bostonban buszos városnézés, majd szabadidő. Szállás Boston környékén.
14. nap HAZAUTAZÁS • Transzfer a bostoni reptérre, és repülés átszállással Magyarországra.
15. nap HAZAÉRKEZÉS • Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

  • Kirándulási csomag: tartózkodásonként 99 990 Ft/fő,
    amely tartalmazza a következőket: CN Tower, Empire State Building, vacsora a Skylon Tower-ben, Thousand Island hajókirándulás, bálnaleső hajókirándulás, Niagara Hornblower hajóút
  • helikopteres repülés a Niagara-vízesés felett (a résztvevők minimális száma 5 fő): tartózkodásonként 54 990 Ft/fő

Egyéb

Az ár nem tartalmazza: borravalók, személyes kiadások, pl. olyan ételek és italok, amelyek nem szerepelnek az útitervben, ESTA utazási engedély az Amerikai Egyesült Államokba, kanadai vízum. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ennek is lehetnek költségei. A vízum beszerzésével kapcsolatos információkat a foglalás részletes visszaigazolásával kapja meg. A vízum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, mivel azért kizárólag az utas felel.
A repülőtérre az utazás egyénileg történik.

Ez az utazás mozgásukban korlátozott személyek számára nem ajánlott.

Mivel a jelenlegi világjárvány miatt a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.

Ez az utazás 2022.08.31. 20:00 és 2023.03.07. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.