Előnyök

  • Olcsó szállodák és járatok világszerte
  • Teljes körű szolgáltatás
  • Nincs foglalási díj
  • Biztonságos foglalás és fizetés
  • Ingyenes foglalásmódosítás
  • 24 órán belüli ingyenes lemondás

Több mint 55 000 szállodát tartalmazó kínálattal és világszerte több mint 500 légitársaság kedvezményes járataival várjuk, hogy kedvére válogathasson az utazási ajánlatok közül. Az ajánlatok árait naponta frissítjük, így a következő nyaralását mindig aktuális áron foglalhatja le. A legjobb árak teljes áttekintéséhez egyszerűen írja be a rugalmas utazási dátum keresőkifejezést. Így naptárnézetben tekintheti meg a kiválasztott szállás adatait és az adott dátumokra vonatkozó árakat.
Kérdést szeretne feltenni a szállodákkal vagy járatokkal kapcsolatban, esetleg javaslatai vannak vagy reklamálni kíván? A következő szállását inkább telefonon szeretné lefoglalni? Forduljon bizalommal az ALDI Utazás ügyfélszolgálati munkatársaihoz. A +36 80 020 288 számon hétfőtől - péntekig 08.00- 20.00 óráig valamint szombaton 08.00 - 16.00 óráig kereshet minket. Ránk mindig számíthat.
Ha az utazása során kérdése van vagy problémája akad, a nap 24 órájában rendelkezésre állunk, hogy segítsünk. A bármikor hívható forródrót számát az utazási dokumentumokkal együtt adjuk át.
Az ALDI UTAZÁSNÁL a biztonság az első! Minden tranzakció SSL-kapcsolaton keresztül történik, így biztosítva van az adatok maximális védettsége.
Minden nem repülővel történő utazást ingyenesen módosíthat lekésőbb az utazás előtt 4 héttel. Ez alól kivételt képeznek a speciális lemondási feltételekkel meghirdetett utazások. A módosítás feltétele, hogy az új foglalás árának legalább el kell érnie az előző foglalás árát. A foglalásmódosítás írásban történik.
A foglalást a foglalás végrehajtását követően 24 órán belül ingyenesen lemondhatja. Ez a szabály az autós utazásokra, valamint csak szállásokra érvényes, de nem vonatkozik a repülőutakra, valamint az olyan utazásokra sem, amelyek a foglalástól számított 10 napon belül kezdődnek. Ha le szeretné mondani a foglalását, küldjön e-mailt a utazas@eurotours.at címre a foglalási számmal, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a következő elérhetőségen:
+36 80 020 288 Határidőn túli lemondás esetén az Általános Utazási Feltételek 7.1. szakasza vagy a speciális lemondási feltételek szerinti lemondási felárat kell fizetni.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.