Előnyök

  • Olcsó szállodák világszerte
  • Teljes körű szolgáltatás
  • Nincs foglalási díj
  • Biztonságos foglalás és fizetés
  • Ingyenes foglalásmódosítás
  • 24 órán belüli ingyenes lemondás

Több mint 55 000 szállodát tartalmazó kínálattal várjuk, hogy kedvére válogathasson utazási ajánlataink közül. Az ajánlatok árait naponta frissítjük, így a következő nyaralását mindig aktuális áron foglalhatja le. A legjobb árak teljes áttekintéséhez egyszerűen írja be a rugalmas utazási dátum keresőkifejezést. Így naptárnézetben tekintheti meg a kiválasztott szállás adatait és az adott dátumokra vonatkozó árakat.
Kérdést szeretne feltenni a szállodákkal vagy járatokkal kapcsolatban, esetleg javaslatai vannak vagy reklamálni kíván? A következő szállását inkább telefonon szeretné lefoglalni? Forduljon bizalommal az ALDI Utazás ügyfélszolgálati munkatársaihoz. A +36 80 020 288 számon hétfőtől - péntekig 08.00- 20.00 óráig valamint szombaton 08.00 - 16.00 óráig kereshet minket. Ránk mindig számíthat.
Ha az utazása során kérdése van vagy problémája akad, a nap 24 órájában rendelkezésre állunk, hogy segítsünk. A bármikor hívható forródrót számát az utazási dokumentumokkal együtt adjuk át.
Az ALDI UTAZÁSNÁL a biztonság az első! Minden tranzakció SSL-kapcsolaton keresztül történik, így biztosítva van az adatok maximális védettsége.
Minden nem repülővel történő utazást ingyenesen módosíthat lekésőbb az utazás előtt 4 héttel. Ez alól kivételt képeznek a speciális lemondási feltételekkel meghirdetett utazások. A módosítás feltétele, hogy az új foglalás árának legalább el kell érnie az előző foglalás árát. A foglalásmódosítás írásban történik.
A foglalást a foglalás végrehajtását követően 24 órán belül ingyenesen lemondhatja. Ez a szabály az autós utazásokra, valamint csak szállásokra érvényes, de nem vonatkozik a repülőutakra, valamint az olyan utazásokra sem, amelyek a foglalástól számított 10 napon belül kezdődnek. Ha le szeretné mondani a foglalását, küldjön e-mailt a utazas@eurotours.at címre a foglalási számmal, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a következő elérhetőségen:
+36 80 020 288 Határidőn túli lemondás esetén az Általános Utazási Feltételek 7.1. szakasza vagy a speciális lemondási feltételek szerinti lemondási felárat kell fizetni.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.