Kedves Utasaink!
Jelenleg eddig még nem tapaszalt időket élünk át mindannyian. A koronavírussal kapcsolatos információk szinte percenként érkeznek és újabb kihívások elé állítanak mindannyiunkat. A következő sorokkal szeretnénk Önöket tájékoztatni az aktuális helyzetről:

Mi itt vagyunk – a nap 24 órájában próbálunk minden kérdést megválaszolni.
Nekünk mint utazásszervezőnek az Önök egészsége és biztonsága a legfontosabb. Ennek szellemében figyelemmel kísérünk minden aktuális információt, szoros kapcsolatban állunk a hivatalos szervekkel és minden fontos döntést ennek tudatában hozunk meg. Jelenleg a legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy felvegyük minden érintett vendégünkkel a kapcsolatot és megszervezzük az esetleges hazaútjukat. Nagyon sok kérdést kapunk, melyeket természetesen igyekszünk lehetőségeink szerint a legjobban és leggyorsabban megválaszolni. Kérjük szíves megértésüket az esetleges hosszabb várakozási időért.

2020. május 01.-ig történő érkezések: Mindenkivel felvesszük a kapcsolatot!
Bizonyára el tudják képzelni, hogy mennyi fontos kérdést kapunk. Biztosítjuk Önöket, hogy minden kollégánk több műszakban igyekszik mindenkinek mindent időben megválaszolni. Minden május 01.-ig érkező vendégünkget már értesítettük.

2020. május 1.-től lévő érkezések: Jelenleg pontos megfigyelés alatt!
Kérjük szíves türelmüket kedves vendégeinknek, akik május 01.-e után érkeznének uticéljukra. Számunkra még nem világos, hogy melyik irányba fog a helyzet változni. Legyenek biztosak abban, hogy mindent nagyon pontosan átgondolva és az aktuális folyamatokat figyelembe véve fogjuk meghozni döntésünket, illetve fogunk jelentkezni Önöknél.

Próbáljuk meg minden nehézség ellenére optimistán kezelni a helyzetet és szeretnénk biztosítani Önöket, hogy gondoskodni fogunk Önökről!

Az ALDI TRAVEL csapata

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.