Aktív nyaralás
Ön is azok közé tartozik akik szeretnek a nyaralásuk alatt sportolni, vándorolni a friss levegőn lenni. Amennyiben ez így van, akkor a megfelelő helyen jár az ALDI TRAVEL-nél. Nálunk megtalálja a legjobb ajánlatokat következő aktív nyaralásához. Legyen szó kerékpározásról, hegyi kerékpározásról vagy túrázásról – élvezze a változatos napokat a gyönyörű természetben. A hátizsák bepakolva? A túracipő készen áll? Ausztria és a környező országok rengeteg túrázó paradicsomot tartogatnak mindenki számára! Impozáns csúcsok, rusztikus alpesi legelők, friss levegő és az az érintetlen természet várja Önt.
Szívesebben utazik két keréken? Kerékpártúráink szintén sokféle nyaralási ötletet kínálnak. Minden lehetősége megvan - Magyarországon, Ausztriában, a tenger mellett vagy Dél-Tirolban kerekezni. Nyaralás hozzáadott értékkel: sok esetben jár az út mellé valami plusz, például egy különleges vendégkártya. Használja ki az aktív napok számos előnyét. A legjobb az egészben, hogy egyúttal pénzt is megtakarít a nyaralási költségvetésére.

Az ALDI TRAVEL segítségével ez a rengeteg élmény már csak egy kattintásnyira van. Reméljük kedvet kapott a következő aktív nyaralásához különlegesen kiválogatott ajánlatainkhoz.

15 ajánlat

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.