Trans-Szuez Dubaiból Genovába – hajóút

MSC Virtuosa
Trans-Szuez
 • teljes ellátás
 • 22 nap
 • repülőúttal Bécsből/Bécsig
Utazási idöszak 2022.03.25. - 2022.04.15.
személyenként 559 990 Ft -tól
Utazási kód: 9649456

Oltási/tesztelési előírások

 • Kötelező a teljes oltottságot igazoló COVID-19 oltási igazolvány és egy (72 óránál nem régebbi) negatív PCR teszt

Általános információk

 • Kötelező biztosítás minden MSC-vel utazó számára (különösen a COVID-19 világjárvánnyal kapcsolatos kockázatokra)
 • Az érintésmentes szolgáltatáshoz QR-kód-olvasóval rendelkező, internetképes okostelefon szükséges. A fedélzeten nincsenek költségek
 • A hajóút előtt minden vendég esetében kötelező a kapcsolattartási adatok megadása (a fontos értesítésekhez és frissítésekhez)
 • A beszállási időkeretet be kell tartani a zsúfoltság elkerülése érdekében
 • A beszálláskor kötelező a COVID-19 antigéngyorsteszt, valamint a testhőmérséklet-mérés és az egészségügyi ellenőrzés
 • Az út során: napi testhőmérséklet-ellenőrzés és legalább egy további COVID-19 antigéngyorsteszt a hajóút ideje alatt
 • A felkeresett országokra az utazás időpontjában érvényes előírásoktól függően partra szállás csak a fedélzeten lefoglalt kirándulások céljából lehetséges
 • Kötelező maszkviselés: a terminálon, a beszálláskor és a fedélzeti nyilvános helyeken
 • A társadalmi távolságtartás és a kézhigiénia betartása kötelező
 • Ellátás: az ételeket az asztalnál szolgálják fel, és a büféétteremben nincs önkiszolgálás
A változtatások jogát fenntartjuk. Az aktuális helyzet szerinti kiigazítások bármikor lehetségesek.

Időpont Kabinkategória 2 fős elhelyezés 1 fős elhelyezés
2022.03.25. – 2022.04.15.„Bella” belső kabin559 990 Ft--
„Fantastica” belső kabin595 990 Ft--
„Fantastica” külső kabin619 990 Ft--
„Bella” erkélyes kabin673 990 Ft--
„Fantastica” erkélyes kabin686 990 Ft763 890 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útiterv

1. nap Repülőút Dubajba, az Egyesült Arab Emírségekbe.
2. nap Érkezés kora reggel, német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket, majd utazás a szállodába. Reggeli után panorámás kirándulás Dubaion keresztül. Sétáljon a Souk Madinat Jumeirah piacán, és élvezze a bazársorok hangulatát és a kilátást a Burj al Arabra, Dubai jellegzetességére. Ezután utazás a Dubai Marina mentén, majd megálló az Ain Dubainál, a világ második legnagyobb óriáskerekénél, ahol lehetőség van fényképek készítésére. Továbbutazás Palm Jumeirah mesterséges szigetére, és megállás a The Pointe-nél. Szabad időtöltés. Ezután transzfer a kikötőbe és hajóra szállás. Éjszaka a fedélzeten.
3. nap Szabadidős nap. A hajóút megkezdése 18.00 órakor.
4. nap Sir Bani Yas, Egyesült Arab Emírségek (8.00–18.00 óráig).
5. nap Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek (7.00–20.00 óráig).
6. nap Kikapcsolódás a tengeren.
7. nap Maskat, Omán (7.00–17.00 óráig).
8–11. nap Kikapcsolódás a tengeren.
12. nap Jeddah, Szaúd-Arábia (8.00–23.00 óráig).
13. nap Kikapcsolódás a tengeren.
14. nap Safaga (Luxor), Egyiptom (6.00–22.00 óráig).
15 + 16. nap Átkelés a Szuezi-csatornán.
17. nap Kikapcsolódás a tengeren.
18. nap Iráklió (Kréta), Görögország (7.00–17.00 óráig).
19. nap Kikapcsolódás a tengeren.
20. nap Nápoly (Pompeji), Olaszország (9.00–18.00 óráig).
21. nap Civitavecchia (Róma), Olaszország (8.00–18.00 óráig).
22. nap Érkezés Genovába (Olaszország) 7.00 órakor, és kiszállás. Transzfer a repülőtérre és repülőút visszafelé. Érkezés Bécsbe és egyéni hazautazás.
Megjegyzés: felhívjuk a figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok közelítőlegesek, a hajózási társaság a változtatások jogát fenntartja. A végleges be-/kiszállási időket az úti okmányaival együtt kapja kézhez.

Felszereltség

12 étterem, 20 bár és társalgó, „Attic Club” diszkó, internetkávézó, könyvtár, kaszinó, színház, mozi, Virtuosa galéria, 112 m hosszú, mediterrán stílusú sétány 93 m-es LED képernyővel, F1 szimulátor, bowlingpálya, sportkomplexum, interaktív XD Dark Ride mozi, fitneszstúdió, sarki aquapark, több masszázsmedence, 3 úszómedence, MSC Aurea Spa.

Kabinok

„Bella” belső kabin: kb. 16–22 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, légkondicionáló, széf, ZOE – virtuális személyes hajózási asszisztens.
„Fantastica” belső kabin: emelt kabintípusok különböző fedélzeti szinteken, kb. 16–22 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, légkondicionáló, széf, ZOE – virtuális személyes hajózási asszisztens, elsőbbség az étkezési ülésrend megválasztásánál, 24 órás kabinszerviz (térítés ellenében), reggeli a kabinban.
„Fantastica” külső kabin: emelt kabintípusok különböző fedélzeti szinteken, kb. 15–18 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, légkondicionáló, széf, ZOE – virtuális személyes hajózási asszisztens, elsőbbség az étkezési ülésrend megválasztásánál, 24 órás kabinszerviz (térítés ellenében), reggeli a kabinban, ablak.
„Bella” erkélyes kabin: kb. 19–22 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, légkondicionáló, széf, ZOE – virtuális személyes hajózási asszisztens, erkély ülőbútorral (részben korlátozott kilátással).
„Fantastica” erkélyes kabin: emelt kabintípusok különböző fedélzeti szinteken, kb. 19–22 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, légkondicionáló, széf, ZOE – virtuális személyes hajózási asszisztens, elsőbbség az étkezési ülésrend megválasztásánál, 24 órás kabinszerviz (térítés ellenében), reggeli a kabinban, erkély ülőbútorokkal.

Foglalási információ

„Bella” belső kabin/„Fantastica” belső kabin/„Fantastica” külső kabin/„Bella” erkélyes kabin: minimum/maximum = 2 felnőtt.
„Fantastica” erkélyes kabin: minimum 1 felnőtt, maximum 2 felnőtt.

További fedélzeti információk

Technikai adatok:
Építés éve: 2021
Hossz: 331,43 m
Szélesség: 43 m
Stabilizátorok: igen
Csomó: 22,2
Kabinok: 2421
Utaskapacitás: 4842 fő (két fős elhelyezés esetén)
Emeletek: 18

Fedélzeti információ:
a fedélzeten euróval lehet fizetni
Hitelkártya: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club
A fedélzeten használt nyelvek: több nyelv (német, angol, olasz, francia, spanyol)
Borravaló: 15%-os szervizfelár a bárszolgáltatások és a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után
Öltözék: a fedélzeten eltöltött időre és a kirándulásokra a sportos ruházat ajánlott. Ünnepek és gálavacsorák alkalmára uraknak javasolt öltözék a sötét színű öltöny, hölgyeknek ajánlott viselet a koktélruha vagy estélyi ruha, ill. nadrágkosztüm. A kötetlen estéken örömmel vesszük, ha a hölgyek kosztümöt, az urak zakót viselnek.


„All inclusive easy” italcsomag: 229 990 Ft/fő.

Házi borok széles választéka pohárban, csapolt sör, alkoholos és alkoholmentes koktélok, üdítőitalok és gyümölcslevek választéka pohárban, üveges ásványvíz, valamint klasszikus forró italok (espresso, cappuccino, café latte vagy tea).
A csomagban lévő italok bármely bárban, büféétteremben és étteremben kaphatók. A csomag nem érvényes a specialitásokat kínáló éttermekben. 15%-os szervizfelár az árban.
Megjegyzés: az italcsomagot az összes, egy kabinban utazó személy részére együtt kell megrendelni. Az italcsomagot, igény szerint, a foglalással egyidejűleg meg lehet rendelni.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos kívánság felár ellenében és igény esetén lehetséges („Bella” kategória foglalása esetén nem lehetséges).
A résztvevők minimális száma 15 fő.
Az ár nem tartalmazza: 15%-os szervizdíj a bárszolgáltatások és a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útitervben nem szereplő szárazföldi kirándulások, ételek és italok költségei.
A beutazáshoz a kiutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. A külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak, ők a vízum időben történő beszerzéséért saját maguk felelnek.
A hajózási társaság hűségprogramjának kedvezményei nem vehetők igénybe.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajózási társaság végzi, és erről az úti okmányok elküldésekor ad tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor meg kell adni az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
A repülőtérre az utazás egyénileg történik.

A COVID-19-re vonatkozó megjegyzés:
A Covid-19 világjárvány miatt az MSC hajóutakhoz kötelezően elő van írva a kifejezetten a COVID-19-cel kapcsolatos kockázatokat (pl. az utazás lemondását, a holttest hazaszállításával kapcsolatos költségeket, a karantént, az orvosi segítséget és a kapcsolódó költségeket, valamint a kórházi ellátás költségeit) fedező utas-/betegbiztosítás megkötése. A biztosítási fedezet igazolását (pl. biztosítási kötvény, igazolás, a biztosítási kötvény összefoglalása, biztosítási összeg) a beszálláskor német vagy angol nyelven kell bemutatni, és a következő információkat kell tartalmaznia (biztosításnyújtó, biztosított összeg, biztosított személyek, a fedezett COVID-19 kockázatok részletei). A beszállást megtagadják azoktól az utasoktól, akik nem tudják benyújtani ezeket a dokumentumokat.

Kérjük, a megérkezés előtt időben tájékozódjon a szükséges utazási dokumentumokról (pl. érvényes PCR teszt, regisztráció, igazolások – Green Pass). Kérjük, előzetesen tájékozódjon az országában érvényes visszatérési szabályokról. Az utasok egészségi állapotának ellenőrzésére a fedélzeten további intézkedéseket vezethetnek be.


Mivel a jelenlegi világjárvány miatt a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2021.12.22. 20:00 és 2022.01.18. 00:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.