Földközi-tenger keleti része - hajóút

Norwegian Gem
Földközi-tenger keleti része
 • „all inclusive”
 • 8 nap/7 éjszaka
 • beleértve a szervizdíjat és a „Free at Sea” csomagot
Utazási idöszak 2022.07.31. - 2022.10.23.
személyenként 329 990 Ft -tól
Utazási kód: 9669939

Oltási/tesztelési előírások

 • A beszálláshoz kötelező a Covid-19 elleni teljes oltottság (12 éves kortól, gyógyultak esetében is) és a negatív COVID-19 teszt (a beszállás előtt 3 napnál nem régebbi).
.

Általános információk

 • Az érintésmentes szolgáltatáshoz QR-kód-olvasóval rendelkező, internetképes okostelefon szükséges. Ez a fedélzeten nem jár további költségekkel.
 • A hajóút előtt minden vendég esetében kötelező a kapcsolattartási adatok megadása (a fontos értesítésekhez és frissítésekhez).
 • A hajózási társaság fenntartja magának a jogot arra, hogy beszállás előtt egy COVID-19 antigéntesztet, és a hajóút során legalább egy további COVID-19 tesztet elvégezzen.
 • A beszálláskor kötelező a testhőmérséklet-mérés és az egészségügyi ellenőrzés. Kötelező biztosítani az egészségi állapotra és a COVID-19-cel kapcsolatos kockázatnövelő tényezőkre vonatkozó információkat.
 • A kézhigiénia betartása és a társadalmi távolságtartás kötelező.
 • Az ételeket az asztalnál szolgálják fel, és a büféétteremben nincs önkiszolgálás.
 • Az utazás idején hatályos helyi rendeletektől függően a kikötők látogatása kizárólag az NCL által vezetett kirándulások részeként lehetséges.
 • Maszkkötelezettség: zárt helyiségekben való tartózkodás esetén és a szabadba, ha a szociális távolságtartás nem lehetséges.
A változtatások jogát fenntartjuk. Az aktuális helyzet szerinti kiigazítások bármikor lehetségesek.
Szezonok Időpontok Kabinkategória 2 fő esetén
„A” szezon2022.07.31. – 2022.08.07.Belső kabin329 990 Ft
Külső kabin371 990 Ft
Erkélyes kabin499 990 Ft
„B” szezon2022.08.28. – 2022.09.04.Belső kabin332 490 Ft
Külső kabin417 990 Ft
Erkélyes kabin499 990 Ft
„C” szezon2022.10.16. – 2022.10.23.Belső kabin299 990 Ft
Külső kabin354 990 Ft
Erkélyes kabin546 490 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útiterv

1. nap Egyéni utazás Triesztbe (Olaszország), és beszállás. A hajóút megkezdése 17.00 órakor.
2. nap Kotor (Montenegró). (14.00–20.00).
3. nap Korfu (Görögország). (10.00–16.00).
4. nap Santorini (Görögország). (14.00–22.00).
5. nap Mykonos (Görögország. (07.00–19.00).
6. nap Kikapcsolódás a tengeren.
7. nap Dubrovnik (Horvátország). (06.00–14.00).
8. nap Érkezés Triesztbe (Olaszország) 08.00-kor. Kiszállás és hazautazás egyénileg.
Megjegyzés: felhívjuk a figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok közelítőlegesek, a hajózási társaság a változtatások jogát fenntartja. A végleges be-/kiszállási időket az úti okmányaival együtt kapja kézhez.

Felszereltség

15 étkezési lehetőség, 15 bár és társalgó, diszkó, vámmentes üzletek, bevásárló sétány, butik, ékszerész, mozi, színház, könyvtár, művészeti galéria, üzletgaléria, fotóüzlet, olvasószoba, kápolna, kaszinó, röplabda, kosárlabda, futópálya, edzőterem, vízicsúszda, 6 pezsgőfürdő, 2 medence, szauna.

Kabinok

Belső kabin: kb. 12–25 m², zuhanyzóval és WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, TV-vel, hűtőszekrénnyel (nincs feltöltve), légkondicionálóval, széffel, 2 egyszemélyes ággyal (összetolható nagyméretű franciaággyá).
Külső kabin: kb. 12–14 m², zuhanyzóval és WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, TV-vel, hűtőszekrénnyel (nincs feltöltve), légkondicionálóval, széffel, 2 egyszemélyes ággyal (összetolható nagyméretű franciaággyá), panorámaablak.
Erkélyes kabin: kb. 18–26 m², zuhanyzóval és WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, TV-vel, hűtőszekrénnyel (nincs feltöltve), légkondicionálóval, széffel, 2 egyszemélyes ággyal (összetolható nagyméretű franciaággyá), erkély ülőbútorokkal (kb. 3–5 m²).
.

Foglalási információ

Belső kabin/Külső kabin/Erkélyes kabin:minimum/maximum 2 felnőtt.

További fedélzeti információk

Technikai adatok:
Építés éve: 2007/renoválás: 2015
Hossz: 294 m
Szélesség: 38 m
Stabilizátorok: igen
Csomók: 24
Kabinok: 1197
Utaskapacitás: 2394 fő (két fős elhelyezés esetén)
Utasszintek: 12

Fedélzeti információ:
a fedélzeten amerikai dollárral lehet fizetni
Hitelkártya: MasterCard, Visa, American Express
A fedélzeten használt nyelv: angol, német nyelvű vendégszolgálat
Borravaló: az ár tartalmazza a szervizdíjat, a 18%-os szervizdíj a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, a 20%-os szervizdíj az árban nem foglalt bár- és éttermi szolgáltatások után automatikusan szerepel a fedélzeti számlán (nem alkalmazandó, amennyiben a Free at Sea részeként történik a fogyasztás)
Öltözék: mind a laza, mind az elegáns ruházat megengedett – az Ön döntése, hogy mit visel. Ez a Freestyle Cruisingban rejlő szabadság. A lényeg, hogy jól érezze magát, mindenesetre a fő- és az ételkülönlegességeket kínáló éttermekben férfiak esetében az ujjatlan ing, valamint a flip-flop papucs, baseball sapka, napellenző, koptatott, lyukas vagy szakadt, illetve csípő alatt viselt farmer mellőzendő. A formális éttermekben és az előkelőbb, ételkülönlegességeket kínáló éttermekben a hanyagul elegáns öltözék ajánlott.


 • Italcsomag: Minden legalább 21 éves vendégnek a fedélzet összes bárjában és társalgójában üdítőitalok, sörök, szeszes italok, poharas és palackos borok, illetve csapolt sörök széles választéka áll rendelkezésre 15 USD értékben
 • Speciális éttermek: kulináris élmények a speciális éttermekben egy este a belső vagy külső kabinokban tartózkodó vendégek, vagy 2 este az erkélyes kabinokban tartózkodó vendégek számára
 • Szárazföldi kirándulások: 50,- USD értékű utalvány a szárazföldi kirándulásokra kabinonként és kikötőnként (készpénzben nem váltható meg)
 • Internetcsomag: 150 perc/fő az 1. és 2. vendég számára


Egyéb

Kabinnal kapcsolatos kívánság (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
Az ár nem tartalmazza: a 18%-os szervizdíjat a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, a 20%-os szervizdíjat az árban nem foglalt bár- és éttermi szolgáltatások után (nem alkalmazandó, amennyiben a Free at Sea részeként történik a fogyasztás), a személyes kiadásokat, például az útitervben nem szereplő szárazföldi kirándulások, ételek és italok költségeit.
A beutazáshoz a kiutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. A külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak, akik a vízum időben történő beszerzéséért saját maguk felelnek.
A hajózási társaság hűségprogramján keresztüli árengedmények kizárva.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajózási társaság végzi, és erről az úti okmányok elküldésekor ad tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor meg kell adni az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás Velencébe (Olaszország) egyénileg történik.

A COVID-19-re vonatkozó megjegyzés:

A Covid-19 járvány előre nem látható alakulása és a folyamatosan változó beutazási szabályok miatt a Covid-19 elleni teljes oltottság (12 éves kortól, gyógyultak esetében is) és a negatív COVID-19 teszt (a beszállás előtt 3 napnál nem régebbi) kötelező. Javasolt a kiterjedt utas-/betegbiztosítás megkötése. Kérjük, a megérkezés előtt időben tájékozódjon a szükséges utazási dokumentumokról (pl. érvényes PCR teszt, regisztráció, igazolások – Green Pass). Kérjük, előzetesen tájékozódjon az országában érvényes visszatérési szabályokról. Az utasok egészségi állapotának ellenőrzésére a fedélzeten további intézkedéseket vezethetnek be.


Mivel a jelenlegi világjárvány miatt a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2022.03.23. 20:00 és 2022.05.24. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.