Boston & Karib-szigetek - városnézés & hajóút

hotelek *** és az MS Zuiderdam
USA & Karib-szigetek
  • reggeli és teljes ellátás
  • 25 nap
  • Az ár tartalmazza a retúr repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2024.10.17. - 2024.11.10.
személyenként 1 649 990 Ft -tól
Utazási kód: 9784444
időpont indulási reptér kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.10.17. - 2024.11.10.Bécsből vagy Münchenből ill.retúrbelső kabin1 649 990 Ft
külső kabin1 884 990 Ft
verandás kabin1 964 990 Ft
Signature lakosztály2 609 990 Ft
Neptune lakosztály4 189 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülés Londonon keresztül Bostonba/USA-ba. Érkezés, majd az angol nyelvű idegenvezető fogadja Önöket és transzfer a szállodába. A nap hátralévő része szabadidő.
2.nap Boston - Plymouth - Boston • Ezen az egész napos túrán Amerika múltjába kalauzoljuk el Önt. Egy 45 perces autóút után elérik Plymouth-t. Úgy fogja érezni, hogy visszarepül a 17. századba. A korai Plymouth-kolónia életre kel a korai Plymouth rekonstrukciója révén: fedezze fel a fafaragásos házakat, a zöldségeskerteket és a történelmi haszonállatfajtákat. Ha korhű ruhába öltözött emberrel találkozik, akkor az a Plymouth Colony egy valódi lakójának szerepét játssza. A "lakosok" úgy beszélnek majd a történelmi eseményekről és életmódról, mintha azok a jelenben zajlanának, kifejezve reményeiket, félelmeiket és perspektíváikat. Körbejárják az eredeti, 1636-os Town Brook-i kukoricamalmot, és lenyűgöző betekintést nyerhetnek a malom történetébe és működésébe, a 200 éves malomkövektől kezdve a gabonát őrlő malomköveken át a patak ökológiájáig, amely az évszázadok során a malmokat hajtotta. A Plimoth Grist Mill egy működő malom a helyi termelők számára. Ezután ellátogatnak Plymouth kikötőjébe, ahol megtekintik a Mayflower-t, a szabadság szimbólumát. A 16. században az Atlanti-óceánt átszelő több száz hajó közül ez az a hajó, amelyre mindenki emlékszik. Háromszáz évvel később, 1957. június 13-án egy hű másolat érkezett Plymouth kikötőjébe: a Mayflower II. Ma a Mayflower II. úszó tanterem és működő hajó. Restaurálása és Plymouthba való visszatérése után, 2020-ban felvették a "Történelmi Helyek Nemzeti Jegyzékébe". Ezután visszaút Bostonba.
3.nap Boston • Reggel kezdetét veszi a félnapos bostoni városnézés. Megtekintik a történelmi központot, a Beacon Hillt, a bostoni teadélután hajóját, az Old North Church-et, a Bunker Hill emlékművet, majd Cambridge-be utaznak a híres Harvard Egyetemre. Részben gyalog, részben busszal, a Freedom Trail mentén haladva a város legfontosabb történelmi emlékműveihez juthat el. Látni fogja az Old South Meeting House-t (Boston Tea Party), a Faneuil Hallt, a Paul Revere-házat, a régi államépületet, a Copley Square-t a Szentháromság-templommal és a Hancock-toronnyal. Transzfer a hajóállomáshoz és beszállás 12:00 és 13:00 között. A hajóút kezdete 16:00 órakor.
4.nap Kikapcsolódás a tengeren.
5.nap Kings Wharf/Bermudák. (09:00 - 18:00 óráig).
6 + 7.nap Kikapcsolódás a tengeren.
8.nap Half Moon Cay/Bahamák. (07:00 - 15:00 óráig).
9.nap Grand Turk/Turks- és Caicos-szigetek. (11:00 - 18:00 óráig).
10.nap Kikapcsolódás a tengeren.
11.nap Willemstad/Curaçao. (10:00 - 23:00 óráig).
12.nap Oranjestad/Aruba. (08:00 - 23:00 óráig).
13.nap Kikapcsolódás a tengeren.
14.nap Saint George's/Grenada. (08:00 - 17:00 óráig).
15.nap Bridgetown/Barbados. (08:00 - 21:00 óráig).
16.nap Fort-de-France/Martinique. (08:00 - 17:00 óráig).
17.nap Pointe-à-Pitre/Guadeloupe. (08:00 - 17:00 óráig).
18.nap Basseterre/St. Kitts und Nevis. (08:00 - 18:00 óráig).
19.nap Philipsburg/Sint Maarten. (07:00 - 18:00 óráig).
20.nap San Juan/Puerto Rico. (08:00 - 17:00 óráig).
21 - 23.nap Kikapcsolódás a tengeren.
24.nap Boston - Newport - Visszaút • Érkezés Bostonba/USA-ba 07:00-kor, majd kiszállás. Az angol nyelvű idegenvezető fogadja Önöket 09:00-kor, ezután kezdetét veszi az egész napos kirándulás a szomszédos államba, amely történetesen Amerika legkisebb állama. Newport városa a gazdagok és híresek játszótere volt, ahol nyaralóik voltak. A Rockefellerektől a Vanderbilteken át Jaqueline Kennedyig mindenkinek volt itt háza. A korábbi időkben Newport kúriái a gazdagságukról voltak híresek, ezt az időszakot aranykornak nevezték. Ezen a túrán megnézheti a világhírű Ocean Drive-ot és a Bellevue Avenue-t a híres nyári rezidenciákkal, amelyeket a gazdag keleti parti családok építettek a századfordulón. Ezek a villák többnyire francia vagy olasz stílusban épültek. Látogasson el a Vanderbilt család 1895-ben épült "Breakers" villájába. Ezután vásárolhat a kikötői komplexum számos kis üzletében. Ez a túra Newport régi, 18. századi történelmi részét mutatja be Newport szívében és a nyüzsgő kikötői negyedben. Meglátogatják a "Hammersmith Farmot", Jacky Kennedy nyári rezidenciáját és John F. Kennedyvel kötött esküvőjének helyszínét. A túra ezután Newporton keresztül a Cliff Walkhoz, a Nemzetközi Tenisz Hírességek Csarnokához és annak múzeumához vezet. Ebéd után (fakultatív, helyszínen fizetendő), transzfer a repülőtérre és visszautazás Londonon keresztül.
25.nap Érkezés Bécsbe majd ezt követően egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

7 étterem, 8 bár és & társalgó, könyvtár, internetkávézó, duty free-shops (vámmentes bolt), üzlet, mozi,
színház, kaszinó, fitneszterem, kosárlabda, többéle pezsgőmedence, hydropool, 2 szabadtéri úszómedence, Greenhouse Spa, pilátesz, aerobik, jóga, teniszpálya, sportpálya, látványkonyha.

Kabinok

belső kabin: kb. 14 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek.

külső kabin: kb. 16 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, ablak.

verandás kabin: kb. 20 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, nappali, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, erkély ülőbútorokkal.

"Signature" lakosztály: kb. 36 m², jacuzzis fürdőkáddal/zuhanyzó és WC, kézmosó 2 külön mosdókagylóval, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), minibár, légkondicionáló, széf, távcső, nappali, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, papucsok, erkély ülőbútorokkal.

"Neptune" lakosztály: kb. 46 m², jacuzzis fürdőkáddal/zuhanyzó és WC, kézmosó 2 külön mosdókagylóval, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, távcső, nappali, 2 egyszemélyes ágy (lfranciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, papucsok, kávé-/eszpresszógép, portaszolgálat (gombnyomásra elérhető), mosodai szolgáltatás, előétel vacsora előtt a lakosztályban, pezsgő üdvözlőitalként, elsőbbségi beszállás a tender kikötőkbe, preferált étkezési és ülőhelykérés, különleges kicsekkolási szolgáltatás, "délutáni tea" a lakosztályban (kérésre), exkluzív utazótáska, erkély ülőbútorokkal.

Foglalási információ

belső kabin/külső kabin/verandás kabin/"Signature" lakosztály/"Neptune" lakosztály: minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2002
hosszúság: 285 m
szélesség: 32,25 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 24
kabinok: 958
személyzet: 812 személy
utaskapacitás: 1.964 személy
fedélzeti utasszintek: 11

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral lehet fizetni.
Elfogadott hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express
fedélzeti nyelv: angol
borravaló: 18 % szolgáltatási felár az italszámlákon
ruházat: Az estélyi ruhák két kategóriába sorolhatók: hivatalos és sportosan elegáns. A sportos-elegáns hosszú alkalmi nadrágot és alkalmi inget vagy pulóvert jelent férfiak esetében, illetve szoknyát vagy nadrágot és pulóvert vagy blúzt nők esetében. Este az éttermekben és a közterületeken tilos a nyomtatott pólók, fürdőruhák, pólók és rövidnadrágok viselése. Ünnepélyes esti rendezvényeken a hölgyek estélyi ruhát, a férfiak pedig öltönyt és nyakkendőt viselnek. Egy hétnapos utazáson körülbelül két gálaestre kerül sor, egy tíznapos utazáson pedig körülbelül háromra.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
Minimális résztvevőszám 16 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 18 %-os szervizdíj a bárszolgáltatások után (a hajón), borravaló a buszsofőröknek (ajánlott kb. 4-5 USD /fő/nap, jelenleg kb. 3,70-4,60 € /fő/nap) és az idegenvezetőknek (ajánlott kb. 5-6 USD/fő/nap, ami jelenleg kb. 4,60-5,50 € /fő/napnak felel meg.), személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok költségei., ESTA-beutazási engedély USA-ba. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez költségekkel járhat – minden utas saját maga felel a vízum időben történő beszerzéséért.
Megjegyzés: 21 éven aluli személyek 21 éven felüli személy kíséretében utazhatnak.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.
Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Amennyiben nincs más információ feltüntetve, a felsorolt inkluzív szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
  • Boston: Hotel Hyatt Place Boston / Seaport District
Ez az utazás 2024.04.10. 20:00 és 2024.05.16. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.