Karib-térség keleti része – hajóút és városnéző körút Miamiban

Szállodák *** és MS Eurodam
Karib-térség keleti része
  • reggeli és teljes ellátás
  • 16 nap
  • repülőúttal Bécsből/Bécsbe és fedélzeti borravalókkal
Utazási idöszak 2024.01.12. - 2024.03.08.
személyenként 1 099 990 Ft -tól
Utazási kód: 9743489
Szezonok Időpontok: Kabinkategória 2 fős elhelyezés
„A” szezon2024.01.12. – 2024.01.27.Belső kabin1 099 990 Ft
Külső kabin1 259 990 Ft
Verandakabin1 396 990 Ft
Signature lakosztály1 789 990 Ft
Neptune lakosztály--
„B” szezon2024.02.23. – 2024.03.09.Belső kabin1 109 990 Ft
Külső kabin1 283 990 Ft
Verandakabin1 415 990 Ft
Signature lakosztály1 829 990 Ft
Neptune lakosztály2 259 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útiterv

1. nap Repülés Londonon keresztül Miamiba (USA). Megérkezés és transzfer buszos ingajárattal a miami szállodába. Megérkezés, a szállodában a német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket és bejelentkezés
2. nap Transzfer a Fort Lauderdale kikötőbe. Beszállás és a hajóút megkezdése 15.00 órakor.
3. + 4. nap Kikapcsolódás a tengeren.
5. nap Philipsburg/Sint Maarten. (8.00–17.00 óra).
6. nap Saint John's/Antigua és Barbuda. (8.00–16.00 óra).
7. nap Castries/St. Lucia. (8.00–17.00 óra).
8. nap Roseau/Dominica. (8.00–17.00 óra).
9. nap Basseterre/St. Kitts és Nevis. (8.00–17.00 óra).
10. nap St. Thomas/Virgin-szigetek (USA). (8.00–16.00 óra).
11. nap Kikapcsolódás a tengeren.
12. nap Half Moon Cay/Bahama-szigetek. (8.00–15.00 óra).
13. nap Megérkezés Fort Lauderdale-be (Florida)/USA 7.00 órakor. A német nyelvű idegenvezető üdvözli a vendégeket, majd kis városnézés Miamiban. Ezután transzfer a miami szállodába.
14. nap Everglades-túra és utazás propelleres csónakkal (időtartam kb. 5 óra). A Florida Everglades egy egyedülálló ökoszisztéma Florida dél-keleti részén, amelyet mocsárvidékek, vizes élőhelyek, keményfaerdők és édesvizek keveréke alkot. Az aligátorok, krokodilok, teknősök, rovarok és sok más állat kiválóan érzi magát ezen a mocsárszerű területen, és olyan növényfajok is szemet gyönyörködtetően pompáznak, mint az orchideák, páfrányok, kúszónövények és különböző pálmafélék. Élje át mindezt testközelből a propelleres csónakkal tett utazás során. Alkalma nyílhat arra is, hogy egy vadőrrel beszéljen. Ezt követően egy aligátor- és vadbemutatót tekinthet meg.
15. nap Transzfer a repülőtérre és repülőút vissza Londonon keresztül.
16. nap Megérkezés Bécsbe, ill. Münchenbe, majd önálló hazautazás.
Megjegyzés: felhívjuk a figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok közelítőlegesek, a hajózási társaság a változtatások jogát fenntartja. A végleges be-/kiszállási időket az úti okmányaival együtt kapja kézhez.

Felszereltség

6 étterem, 10 bár & társalgók, könyvtár, internetkávézó, vámmentes boltok, butik, mozi, színház, kaszinó, fitneszstúdió, több masszázsmedence, hidro-medence, 2 úszómedence, Greenhouse gyógyfürdő, pilates, aerobic, jóga, kosárlabda, sportpálya, látványkonyha.

Kabinok

Belső kabin: kb. 13 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, az Elemis Armapure kozmetikai cikkei, gyümölcskosár (igény esetén), díjmentes cipőtisztítási szolgáltatás, díjmentes 24 órás szobaszerviz.

Külső kabin: kb. 16 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, az Elemis Armapure kozmetikai cikkei, gyümölcskosár (igény esetén), díjmentes cipőtisztítási szolgáltatás, díjmentes 24 órás szobaszerviz, ablak.

Verandakabin: kb. 20 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, nappali, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), az Elemis Armapure kozmetikai cikkei, gyümölcskosár (igény esetén), díjmentes cipőtisztítási szolgáltatás, díjmentes 24 órás szobaszerviz, erkély ülőbútorokkal.

Signature lakosztály: kb. 25 m², 2 mosdókagylóval, pezsgőfürdő, tusoló és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, nappali, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, az Elemis Armapure kozmetikai cikkei, gyümölcskosár (igény esetén), díjmentes cipőtisztítási szolgáltatás, díjmentes 24 órás szobaszerviz, távcső, erkély ülőbútorokkal.

Neptune lakosztály: kb. 47 m², 2 mosdókagylóval, pezsgőfürdő, tusoló és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, kávé-/espresso kávéfőző, 1 pohár pezsgő üdvözlő italként, előétel vacsora előtt a lakosztályban, „High Tea” igény esetén a lakosztályban, nappali, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, az Elemis Armapure kozmetikai cikkei, gyümölcskosár (igény esetén), díjmentes cipőtisztítási szolgáltatás, díjmentes 24 órás szobaszerviz, távcső, exkluzív reklámtáska, elsőbbségi beszállás, elsőbbségi étel- és ülőhelyválasztás, kiszállási szolgáltatás, erkély ülőbútorokkal.

Foglalási információ

Belső kabin/külső kabin/verandakabin/Signature lakosztály/Neptune lakosztály/Penthouse lakosztály: minimum/maximum 2 felnőtt

További fedélzeti információk

Műszaki adatok:
Építés éve: 2008
Hossz: 285 m
Szélesség: 32,25 m
Stabilizátorok: igen
Csomó: 23
Kabinok: 1 052
Személyzet: 876 fő
Utaskapacitás: 2 104 fő
Emeletek: 11

Fedélzeti információ:
a fedélzeten a fizetőeszköz az amerikai dollár
Hitelkártya: MasterCard, Visa, American Express.
Fedélzeti nyelv: angol.
Borravaló: 18% szervizdíj az italszámlákhoz
Öltözék: Az esti ruházat két kategóriára oszlik: formális és sportosan elegáns. A sportosan elegáns ruházat alatt férfiak esetén alkalmi hosszúnadrág és ing vagy pulóver, hölgyek esetén szoknya vagy nadrág és pulóver vagy blúz értendő. Az esti órákban mintás póló, fürdőruha, ujjatlan felső és rövidnadrág viselete az éttermekben és a nyilvános területeken nem engedélyezett. Esti ünnepi események alakalmával a hölgyek estélyi ruhát, az urak pedig öltönyt és nyakkendőt viselnek. Általában hétnapos utazás alatt két gálaestre, tíznapos utazás esetén pedig három gálaestre lehet számítani.


„Have-it-all” prémium csomag (hajó): 495 euró fejenként és tartózkodásonként

  • Signature italcsomag (max. 15 ital /fő/nap) az 1. és a 2. személy részére a kabinban
  • Surf internetcsomag az 1. és a 2. személy részére a kabinban
  • 2 szárazföldi kirándulás 100 amerikai dollár értékig, ill. 100 amerikai dollár árengedmény a drágább szárazföldi kirándulásokra (jelenleg kb. 93 eurónak felel meg)
  • 2 vacsora személyenként a specialitásokat kínáló „Pinnacle Grill” vagy „Tamarind”, ill. „Canaletto” éttermekben az 1. és a 2. személy részére a kabinban (a foglalásokat és az étkezési időpontokat előzetes foglalás nélkül a fedélzeten osztjuk ki, a beszállás napján visszaigazolást helyezünk el a kabinban)

Megjegyzés: a „Have-it-all” prémium csomagot az összes, egy kabinban utazó személy részére együtt kell foglalni. A „Have-it-all” prémium csomagot igény esetén a foglalással egyidejűleg kell megrendelni.


Egyéb

Kabinokkal kapcsolatos kívánságok (pl. egyszemélyes kabin) igény esetén, térítés ellenében megoldhatók.
A résztvevők minimális száma 16 fő időpontonként
Az ár nem tartalmazza: borravalók Miamiban (ajánlás kb. 3–4 amerikai dollár/fő/nap a buszsofőrnek, jelenleg 2,80–3,70 euró/fő/napnak felel meg, ill. 4–5 amerikai dollár/fő/nap az idegenvezetőnek, jelenleg 3,70–4,60 euró/fő/napnak felel meg, 18% szervizdíj a bárszolgáltatások után, személyes kiadások, pl. az útitervben nem szereplő szárazföldi kirándulások, ESTA utazási engedély az Amerikai Egyesült Államokba. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ennek is lehetnek költségei. A vízum beszerzésével kapcsolatos információkat a foglalás részletes visszaigazolásával kapja meg. A vízum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel.
Fedélzeti hitelkeret: készpénzre nem váltható, és a kötelező szolgáltatási díjra nem használható fel.
Megjegyzés: 21 éven aluli személyek csak 21 évnél idősebb kísérővel utazhatnak.
A hajózási társaság hűségprogramján keresztüli árengedmények kizárva.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajózási társaság végzi, és erről az úti okmányok elküldésekor ad tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk figyelmét, hogy foglaláskor meg kell adni az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
A repülőtérre az utazás egyénileg történik.


Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2023.07.12. 20:00 és 2023.09.10. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.