A Csendes-óceán álomba illő déli része - luxushajóút & fürdőzés

Le Paul Gauguin ***** és Hotel Le Tahiti by Pearl Resorts ****
Francia Polinézia & Cook-szigetek
  • reggeli és all-inclusive
  • 19 nap
  • az ár tartalmazza a retour repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2024.11.26. - 2024.12.13.
személyenként 3 499 990 Ft -tól
Utazási kód: 9768417
  • Látogasson el Aitutakira, a Csendes-óceán déli részének egyik legszebb szigetére.
  • Fedezze fel Rarotongát, a buja Takuvaine-völgyet és a fővárost, Avarua-t, ahol a Cook-szigetek lakosságának fele él
  • Éjszakai tartózkodás a fedélzeten Bora Borán: fedezze fel e vendégszerető sziget látványos csúcsait, romantikus lagúnáját és hihetetlenül türkiz színű vizét
  • Élvezze a polinéziai napot Motu Mahanán, a Taha'a előtti paradicsomi magánszigeten, grill-ebéddel és friss kókuszdióval a pálmafák árnyékában
  • Ismerje meg Moorea-t, "a varázslatos szigetet", amely nyolc völgyével, a 900 méter magas Mont Rotui-val, a csodálatos öblökkel és a tökéletes lagúnával inspirál
  • Egy kis szerencsével citromcápákat, feketetüskés cápákat, pettyes sasrájákat, mantarájákat, gyönyörű korallokat, tengeri teknősöket, zöld murénákat, angyalhalakat, napóleonrájákat, pillangóhalakat és még sok mást is láthat.
  • Lehetőség merülésre tapasztalt búvárvezetővel a fedélzeten (fakultatív, helyszínen fizetendő)
  • Pihenjen a tahiti tengerparti nyaralás során
  • Fedezze fel Tahitit egy szigetfelfedező túra során
  • A Le Paul Gauguin ***** a Csendes-óceán déli részének szakértőjeként kifejezetten a Csendes-óceán déli szigeteinek vizeihez lett tervezve, és sekély merülésének köszönhetően nagyon közel tud hajózni a lagúnákhoz és rejtett öblökhöz
időpont fedélzeti osztály kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.11.26. – 2024.12.14.economy classkülső kabin panorámaablakkal (kat. E)3 499 990 Ft
kabin erkéllyel (kat. D)4 379 990 Ft
business classkülső kabin panorámaablakkal (kat. E)5 899 990 Ft
kabin erkéllyel (kat. D)6 629 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útleírás

1.nap Érkezés • Repülőút Papeete-be, Tahiti szigetére (Society islands)/Francia Polinézia.
2.nap Papeete, Tahiti (Society islands)/Francia Polinézia • Kora reggeli érkezés után a német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket, majd transzfer a Tahitin található szállodába. A tengerparti nyaralás kezdete. Francia Polinézia fővárosa Tahiti szigetének északnyugati partján található. Élvezze a nyugodt légkört, a városi dinamizmus és a legendás polinéziai dolce vita keverékét. A kultúra sem marad el: meglátogathatja a szigetcsoport történelméről mesélő helyszíneket, köztük a gyarmati stílusú katedrálist és Marau királynő házát. Vaipahi parkjai elvarázsolják a növények sokaságával. Végül a város fontos piacán felfedezheti a helyi ízeket: friss gyümölcsök, fűszerek és halak széles választékát kínálják a bódékban.
3 + 4.nap Tahiti (Society islands)/Francia Polinézia • szabadon eltölthető napok.
5.nap Papeete, Tahiti (Society islands)/Francia Polinézia • transzfer Papeete kikötőjébe, a kabinok elfoglalása után a hajóút 18:00 órakor kezdődik.
6.nap Huahine (Society islands)/Francia Polinézia • A Tahititől kevesebb mint 200 kilométerre északnyugatra fekvő Huahine-sziget Francia Polinézia rejtett gyöngyszeme. Szeressen bele a buja táj, a vad növényzet és a varázslatos, távoli öblök által árasztott titokzatos hangulatba. A sziget két részének - az északi Huahine Nui és a déli Huahine Iti - felfedezése során kevéssé ismert kincsekre bukkanhat, de megcsodálhatja a polinéz múlt néhány régészeti nyomát is. A helyi lakossággal Fare fő városában vagy a part menti falvakban találkozhat.
7.nap Kikapcsolódás a tengeren.
8.nap Aitutaki/Cook-szigetek • A 16 km²-es Aitutaki szigetnek van egy kis halászkikötője néhány motorcsónakkal. Az élet itt még mindig egyszerű és békés. Itt tartózkodása alatt tegyen sétát a csodálatos lagúna partján, amelyet a világ egyik legszebb és leglátványosabb lagúnájának tartanak. A búvárkodás szerelmesei felfedezhetik a víz alatti világ kincseit. A sziget a fekete gyöngyök eladására, valamint a színes pareók és a "tivaevae" nevű foltvarrás, például takarók gyártására specializálódott. Ez a helyi gyártmány az aprólékos kézműves munka miatt nagyon értékes, és általában különleges alkalmakkor ajándékba adják.
9.nap Rarotonga/Cook-szigetek • A Cook-szigetek legnagyobbikának, Rarotongának gyönyörű vulkanikus sziluettje felejthetetlen látványt nyújt. Rarotonga szinte tökéletesen kör alakú vulkanikus szigetét korallzátony veszi körül, amelyen a Csendes-óceán déli részének végtelen hullámai törnek meg. A meredek hegyek zord profilját az intenzív kék égbolt ellenében 600 méternél magasabb csúcsok jellemzik, mint például a Te Manga. A meredek, szédítő hegyoldalakon buja növényzet honol. Értékes természeti örökséget jelentenek a lakosok számára, akik megszelídítették ezt a gazdag és vad természetet, és fontos mezőgazdasági iparágat fejlesztettek ki.
10.nap Kikapcsolódás a tengeren.

Útleírás

11 + 12.nap Bora Bora (Society islands)/Francia Polinézia • A legendás Bora Bora, a Francia Polinézia nyugati részén fekvő Windward-szigetek szigetcsoport paradicsomi atollja, a varázslatos természet látványát kínálja. A fehér homokos strandok egyedülállóak, akárcsak a híres lagúna, amely a világ egyik legszebb lagúnája, ahol színes halak pompáznak a páratlan türkizkék vízben. A szigetet trópusi növényzet borítja, és a Mont Otemanu fenséges sziluettje uralja. A vulkanikus tájban tett séta során számos falut fedezhet fel, és találkozhat a helyi lakossággal.
13.nap Motu Mahana, Taha'a (Society islands)/Francia Polinézia • Éljen át egy nagyon különleges pillanatot egy hagyományos polinéziai BBQ-val a Motu Mahana szigetén, egy csodálatos kis magánparadicsomban, a tengerparton. Motu Mahana, a Taha'a szigetcsoporthoz tartozó Society islands érintetlen atolljának lagúnájában található kis ékszerdoboz a türkizkék árnyalatok végtelen palettáját kínálja. Ebben az idilli környezetben a trópusi halak fenséges balettjét figyelheti. Taha'a vulkanikus szigetének buja és termékeny természete, amelynek tájképét az Ohiri és a Puurauti hegyek jellemzik, kedvez a csodálatos francia polinéziai fekete gyöngy és a vanília termesztésének. Ez a ritka, az ínyencek által nagyra becsült fűszer a Vanília-szigetként is ismert sziget legfontosabb gazdasági erőforrása.
14.nap Moorea (Society islands)/Francia Polinézia • A Tahititől nyugatra fekvő, a Leeward-szigetek szigetcsoportjához tartozó híres Moorea sziget végtelen számú felejthetetlen képet kínál. Élvezze paradicsomi strandjait és lagúnájának türkizkék vizét, valamint növényvilágának ragyogó szépségét és a belsejét borító illatos virágokat is. A természet eme ékkövének teljes nagyságát a Moorea Belvédère kilátópontjára látogatva csodálhatja meg. Innen kivételes panoráma nyílik a Mont Rotui-ra, balra az Opunohu öböl és völgye, a sziget zöld tüdeje, jobbra pedig a híres Cook-öböl, amelyet sziklás, katedrálisnak tűnő, csipkézett sziklacsúcsok vesznek körül.
15.nap Papeete, Tahiti (Society islands)/Francia Polinézia • Érkezés 19:30 órakor, éjszaka a fedélzeten.
16.nap Papeete, Tahiti (Society islands)/Francia Polinézia • Kicsekkolás a hajóról, a német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket, majd szigetnézés. Tegyen egy körutat a szigeten, és fedezze fel Tahiti néhány kincsét. A nyugati parttal és a híres Marae Arahurahu-val kezdünk, amely az ősi isteneknek szentelt vallási helye, és ahol fontos szertartásokat tartottak. Ezt követően látogasson el a gyönyörű kertekbe és a Vaipahi vízeséshez, amely buja trópusi környezetben található. Ne hagyja ki a keleti partot és a Blow Hole-t, egy nemrégiben a látogatók számára rehabilitált természetes helyet, vagy a híres Venus Pointot, ahol James Cook kapitány partra szállt. A szigetnéző túra a Tahara'a View Pointról nyíló lélegzetelállító panorámával fejeződik be. Transzfer a szállodába.
17.nap Tahiti (Society islands)/Francia Polinézia • szabadon eltölthető napok.
18.nap Visszaút • transzfer a reptérre majd visszaút repülővel.
19.nap Érkezés Bécsbe majd hazautazás egyénileg.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

3 étterem, 5 bár, napozóterasz, úszómedence, boutique, orvosi központ, hammam (tradicionális törökfürdő), masszázs, pihenőszoba, fitness-center, fodrászat, színház, kaszinó, könyvtár, mosoda, utazási iroda, Zodiac (speciális) gumicsónakok, kajak, SUP-deszkák, Wassersport Marina.

Kabinok

külső kabin panorámaablakkal (kat. E): kb. 19 m², fürdőkád, WC, hajszárító, telefon, TV CD-és DVD-lejátszóval, wifi, minibár, légkondicionáló, széf, fürdőköpeny, papucsok, minőségi testápoló termékek, üdvözlésképp gyümölcskosár az érkezéskor, íróasztal, részben kanapéval, franciaágy vagy 2 külön ágy, panorámaablak.
kabin erkéllyel (kat. D): kb. 23 m², fürdőkád, WC, hajszárító, telefon, TV CD-és DVD-lejátszóval, wifi, minibár, légkondicionáló, széf, fürdőköpeny, papucsok, minőségi testápoló termékek, üdvözlésképp gyümölcskosár az érkezéskor, íróasztal, részben kanapéval, nagyméretű franciaágy, erkély ülőbútorokkal (kb. 3 – 7 m²).

Foglalási információ

külső kabin panorámaablakkal(kat. E)/kabin erkéllyel (kat. D): minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 1998, felújítva 2023
hosszúság: 256 m
szélesség: 22 m
stabilizárorok: nem elfogadott
sebesség (csomó): 18
kabinok: 165
személyzet: 209 személy
utaskapacitás: 330 személy (kétágyas elhelyezés esetén)
fedélzeti utasszintek: 7

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral (USD) lehet fizetni.
Elfogadott hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express
fedélzeti nyelv: angol, francia
borravaló: a hajózási társaság ajánlása € 10,-12,-/fő/nap.
ruházat: ajánlott sportos-elegáns öltözet választása, valamint ünnepi, elegáns ruha a kapitányi vacsorához.

Elhelyezkedés

közvetlenül a homokos strandon (Lafayette Beach), kb. 15 km-re Papeete-től, a reptéri transzfer kb. 20 percet vesz igénybe

Felszereltség

2 étterem, 2 bár, boutique, lift, terasz, infitity pool (időjárástól függően), napernyő és napozóágy a medencénél (elérhetőség szerint), napozóágy a strandon (elérhetőség szerint), szauna, fitneszterem.
térítés ellenében: masszázsok, wellness- és szépségápolási szolgáltatások, gőzfürdő, hammam (tradicionális török fürdő).

Szoba

kétágyas szoba, tengerre néző kilátással: kb. 43 m², fürdőkád/zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, TV, WiFi, minibár, légkondicionáló, széf, nagyméretű franciaágy, erkély, kilátás a tengerre.

Foglalási információ

kétágyas szoba, tengerre néző kilátással: minimum/maximum 2 felnőtt.

Sport és szórakozás

esti animáció, aerobic, víziaerobic, sznorkelezés (könnyűbúvárkodás).
térítés ellenében: golf.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A résztvevők minimális száma 10 fő/időpont.
Az ár nem tartalmazza: borravalók (a hajózási társaság ajánlása szerint kb. € 10-12,- /fő/nap), személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok költségei.
Megjegyzés a belépési követelményekről: A nemzetközi járat az Egyesült Államokban tart egy köztes megállót. Ezért ESTA-vízum szükséges az USA-ba történő beutazáshoz. Felhívjuk figyelmét, hogy ez költségekkel járhat. A vízum időben történő beszerzéséért Ön felelős.
A beutazáshoz a kiutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. A külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak – minden utas saját maga felel a vízum időben történő beszerzéséért.
Javasoljuk, hogy konzultáljon háziorvosával a saját fizikai alkalmasságával kapcsolatban, illetve a Trópusi Intézetben a szükséges védőoltásokkal kapcsolatban.
Megjegyzés az utasbiztosításról: egy átfogó utasbiztosítás erősen ajánlott.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.
Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Ha egyéb információ nem kerül külön feltüntetésre, az ár minden résztvevő esetében tartalmazza a további, útleírásban szereplő szolgáltatásokat.
Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.01.24. 20:00 és 2024.04.17. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.