Nizzából Rómába - luxus jachtkörutazás és városnézés

Hotel Villa Otero ****, Emerald Sakara ***** és Hotel BW Blu Rom****
Földközi-tenger nyugati része
  • reggeli és all-inclusive
  • 12 nap / 11 éjszaka
  • az árak tartalmazzák a retúr repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2024.10.09. - 2024.10.20.
személyenként 2 299 990 Ft -tól
Utazási kód: 9782052
Még több luxus és még több kikapcsolódás! Az új óceánjáró jacht, az Emerald Sakara modern és elbűvölő. Előnyei: Kezelhető méretének köszönhetően kisebb kikötőkben is képes kikötni. Ez azt jelenti, hogy a legfestőibb öblökbe is eljuthat. A maximum 100 utas nagyobb privát szférát jelent a nyaralás során. Ha szeretné megosztani élményeit a világgal, az ingyenes wifinek köszönhetően mindig jó hálózat áll rendelkezésére. Végtelenül szabadnak érezheti magát, miközben a végtelenített medencében úszkál és a modern kabinokban pihen. A foglaláshoz tartozó italok gondoskodnak a felfrissülésről. A fedélzeten tartózkodó személyzet minden kívánságát teljesíti. A figyelmes személyzetnek járó borravaló már szerepel az árban.
időpont kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.10.09. - 2024.10.20.kabin, kilátással az óceánra, kat. D2 299 990 Ft
erkélyes lakosztály, kat. B2 879 990 Ft
erkélyes lakosztály, kat. A2 999 990 Ft
deluxe erkélyes lakosztály, kat. S3 769 990 Ft
teraszos lakosztály, kat. T4 614 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Repülés Nizzába/Franciaországba. Érkezés, a német nyelvű idegenvezető fogadja Önöket, majd városnézés Cannes-ban és Saint-Paul-de-Vence-ben, valamint első városnézés Nizzában. Ezután transzfer a nizzai szállodába.
2.nap Egész napos kirándulás a Verdon-szurdokba (Gorges du Verdon). Ezt követően visszatérés a szállodába.
3.nap Egész napos kirándulás St. Tropez-ba és Saint-Maximin-la-Sainte-Baume-ba, borkóstolóval. Ezt követően visszatérés a szállodába.
4.nap Délelőtt látogasson el a Villa Ephrussi de Rothschildba. Délután transzfer a nizzai kikötőbe és a beszállás. A luxusjacht-körutazás kezdete.
5.nap Menton/Franciaország. Városnézés Mentonban, citromkóstolással.
6.nap Portofino/Olaszország.
7.nap Portoferraio/Olaszország.
8.nap Calvi (Korzika)/Franciaország.
9.nap Bonifacio (Korzika)/Franciaország. Bonifacióban városnézés helyi termékek kóstolásával.
10.nap Porto Ercole/Olaszország. Látogatás Porto Ercole-ban és túra a Forte Filippo-hoz.
11.nap Érkezés Civitavecchiába (Róma)/Olaszországba. Kiszállás, majd a német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket. Panorámatúra Rómában, majd transzfer a szállodába.
12.nap Reggeli és kijelentkezés után a szállodában hagyhatja csomagjait, és saját maga fedezheti fel Rómát. Kora este transzfer a repülőtérre és visszautazás. Érkezés Bécsbe és egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

étterem, 4 bár, napozóterasz, internetsarok, infinity medence a tatnál, kikötői emelvény vízi sportolási lehetőségekkel, mint például SUP-deszka, vízi trambulin, felfújható matracok és búvárfelszerelés, fitneszterem, zodiak csónakok, szauna.

Kabinok

kabin, kilátással az óceánra, kat.D: a 3. fedélzeti szinten, kb. 17 - 19 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, luxus piperecikkek, telefon, HD TV, infotainment rendszer, wifi, minibár, légkondicionáló, széf, ülősarok, queen-size ágy vagy két különálló ágy a legfinomabb egyiptomi pamut ágyneművel, fürdőköpeny és papucs bérlése, ablak (nem nyitható).

erkélyes lakosztály, kat. B: a 4. fedélzeti szinten, kb. 26 – 28 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, luxus piperecikkek, telefon, HD TV, infotainment rendszer, wifi, minibár, légkondicionáló, széf, ülősarok, queen-size ágy vagy két különálló ágy a legfinomabb egyiptomi pamut ágyneművel, fürdőköpeny és papucs bérlése, saját erkély.

erkélyes lakosztály, kat. A: az 5. fedélzeti szinten, kb. 26 – 28 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, luxus piperecikkek, telefon, HD TV, infotainment rendszer, wifi, minibár, légkondicionáló, széf, ülősarok, queen-size ágy vagy két különálló ágy a legfinomabb egyiptomi pamut ágyneművel, fürdőköpeny és papucs bérlése, saját erkély.

deluxe erkélyes lakosztály, kat. S: a 6. fedélzeti szinten, kb. 35 – 37 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, luxus piperecikkek, telefon, HD TV, infotainment rendszer, wifi, minibár, légkondicionáló, széf, ülősarok, queen-size ágy vagy két különálló ágy a legfinomabb egyiptomi pamut ágyneművel, választható párnák, gardróbszekrény, fürdőköpeny és papucs kölcsönzése, gyümölcstál érkezéskor, saját erkély.

teraszos lakosztály, kat. T: az 5. fedélzeti szinten, kb. 60 – 62 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, luxus piperecikkek, telefon, HD-TV, infotainment rendszer, wifi, minibár (naponta töltik), légkondicionáló, széf, ülősarok, kávé- és teafőző, queen-size ágy vagy két különálló ágy, a legfinomabb egyiptomi pamut ágyneművel, párnaválaszték, gardróbszekrény, napi két garnitúra ruha tisztítása, fürdőköpeny és papucs kölcsönzése, gyümölcstál és egy üveg pezsgő érkezéskor, saját terasz.

Foglalási információ

Oceanview-Kabine, Kategorie D/Balkonsuite, Kategorie B/Balkonsuite, Kategorie A/Deluxe-Balkonsuite, Kategorie S/Terrace-Suite, Kategorie T: minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2021
hosszúság: 110 m
kabinok: 50
legénység: 64
utaskapacitás: 100 (kétszemélyes elhelyezéssel)
fedélzeti utasszintek: 6

fedélzeti információ:
A fedélzeti pénznem: US dollár
Hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express
fedélzeti nyelv: angol
Borravaló: benne van
ruházat: nincs dress code, napközben az időjárási viszonyoknak megfelelő alkalmi öltözet ajánlott; bizonyos alkalmakra (gálavacsorák stb.) elegáns öltözet ajánlott; stabil cipő, valamint naptej- és rovarriasztó használata ajánlott.

Elhelyezkedés

A szálloda kedvező elhelyezkedésű, Nizzában található. A városközpont könnyen megközelíthető az Avenue Jean-Médecin-en keresztül. Jó kiindulópont a környékbeli városnézéshez és kirándulásokhoz.

Felszereltség

Étterem, reggeliző helyiség.

Szoba

kétágyas szoba (kétágyas szoba): fürdőkád/zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, TV.

Foglalási információ

kétágyas szoba (kétágyas szoba): minimum/maximum 2 felnőtt.

Egyéb

Kabinokkal kapcsolatos kívánságok (pl. egyágyas kabinok) felár ellenében és külön kérésre lehetségesek.
A minimális résztvevőszám 10 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 15%-os szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok költségei.
A beutazáshoz a kiutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. A külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak – minden utas saját maga felel a vízum időben történő beszerzéséért.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.

Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.03.20. 20:00 és 2024.05.23. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.