Tokióból Szingapúrba - hajóút & városnézés

hotelek **** és a Quantum of the Seas
Ázsia
  • reggeli és teljes ellátás
  • 19 nap
  • az ár tartalmazza a retúr repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2024.10.12. - 2024.10.30.
személyenként 1 699 990 Ft -tól
Utazási kód: 9788686
  • robotok keverik a koktélokat a „Bionikus bárban”
  • a „RipCord by iFLY”-ban egy szélcsőben gyakorolhatja az ejtőernyőzést
  • lebegjen 91 méter magasan a víz felett egy üvegkapszulában a „North Star”-on
  • egyedülálló tevékenységek a fedélzeten: szörfszimulátor, mászófal, lézerharc, dodzsem
időpontok kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.10.12. – 10.30.erkélyes kabin1 699 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülőút Isztambulon keresztül Tokióba/Japánba.
2.nap Tokió • Érkezés Tokióba/Japánba, majd városnézés. Meglátogatjuk Asakusát a Sensō-ji templommal valamint a Nakamise bevásárlóutcát. A híres Akihabara negyedet is felfedezheti. Késő délután transzfer a szállodába.
3.nap Tokió • Szabadidős nap, lehetőség nyílik a Hakone-i kiránduláson való részvételre (fakultatív extra).
4.nap Tokió– Yokohama • Reggeli után utazás Yokohamába. Útközben látogasson el a kawasaki Minka-en szabadtéri múzeumba. Érkezés Yokohamába és látogatás a kínai negyedben. Délután látogasson el a Yokohama Red Brick Warehouse-ba. Ezután transzfer a kikötőbe és a beszállás. A hajóút 19:00 órakor kezdődik.
5.nap Kikapcsolódás a tengeren.
6.nap Oszaka/Japán. (08:00 – 20:00).
7.nap Kikapcsolódás a tengeren.
8.nap Jeju/Dél-Korea. (08:00 – 18:00).
9.nap Kikapcsolódás a tengeren.
10.nap Keelung/Tajvan. (08:00 – 23:59).
11.nap Kikapcsolódás a tengeren.
12.nap Hongkong/Kína. (07:00 – 17:00).
13.nap Kikapcsolódás a tengeren.
14.nap Nha Trang/Vietnám. (07:00 – 17:00).
15.nap Phu My (Ho Si Minh-város)/Vietnám. (08:00 – 18:00).
16.nap Kikapcsolódás a tengeren.
17.nap Szingapúr • Érkezés Szingapúrba 07:00 órakor. Kiszállás, köszöntő, majd városnézés, beleértve a Merlin Park, a kínai negyed és Little India megtekintését. Ezt követően transzfer a szállodába.
18.nap Visszaút •Délelőtt szabadidő. Délután látogasson el a Garden by the Bay kertbe, ahol a Virágkupola, a Felhőkupola és a Marina Bay Sands kilátóterasz egyedülálló kilátást nyújt a szingapúri égboltra. Ezt követően transzfer a szingapúri repülőtérre és hazautazás Isztambulon keresztül.
19.nap Érkezés Bécsbe, majd egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

18 étterem, 13 bár és társalgó, köztük „Bionic Bar” (ahol robotok keverik a koktélokat) és a „Two70” panoráma társalgó, diszkó, internetsarok, kaszinó, játéktermek, színház, 3D mozi, fedélzeti fotós, látványkonyha, videójáték-terem, kép- és művészeti galéria, „North Star” kilátókapszula, „SeaPlex” - dodzsemekkel és görkorcsolyázási lehetőséggel, „RipCord by iFLY” ejtőernyős ugrásszimulátor, FlowRider® (szörfszimulátor), mászófal, asztalitenisz, kosárlabdapálya, sportpálya, futópálya, fitneszterem, 4 pezsgőfürdő, 5 kültéri medence, szauna.

Kabinok

erkélyes kabin: kb. 24 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, minibár, széf, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), részben kihúzható pótággyal/emeletes ággyal, erkély ülőbútorokkal.

Foglalási információ

kabin erkéllyel: minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2014
hosszúság: 348 m
szélesség: 41 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 22
kabinok: 2.104
utaskapacitás: 4.908 személy
fedélzeti utasszintek: 14

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral (USD) lehet fizetni.
Hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club.
fedélzeti nyelv: angol.
fedélzeti ellátás: többnyelvű személyzet.
borravaló: az árak tartalmazzák a fedélzeti szervizdíjat, 18 % szolgáltatási felár az italokra és a wellness- és szépségápolási kezelésekre.
ruházat: Lezser nyaralási viselet napközben, ápolt szabadidős ruházat városnéző túrákhoz vagy bevásárlókörutakhoz, valamint esti ruházat vacsorához.

1 x kirándulás (egész napos) Hakone-ba ebéddel egybekötve, német nyelvű idegenvezetővel (3.nap, tartam kb. 9,5 óra): 135 990 Ft/fő/tartózkodás

Reggel Odawara városába utazik, és meglátogatja az azonos nevű kastélyt. Az eredetileg a 15. században épült várat a 17. és 18. században földrengések rongálták meg, majd ezt követően újjáépítették. A vár tornyát 1960-ban kilátóval építették újjá, és az utóbbi években a kapuk egy részét is felújították. Ma a kastélyban az épület történetét bemutató kiállítás látható, a kastély területén pedig egy nindzsamúzeum és egy kis szamurájmúzeum is működik.
Egy helyi japán étteremben elfogyasztott ebéd után az utazás az Owakudani-völgybe folytatódik. Az Owakudani (szó szerint „nagy forró völgy”) egy kráter körüli terület, amely a Hakone vulkán utolsó kitörése során keletkezett, körülbelül 3000 évvel ezelőtt. Ma is aktív vulkáni zóna, vulkáni gőzzel és forró forrásokkal, ahol ként bányásznak. Az üzletek olyan tojásokat árulnak, amelyeket a forró forrásokban főztek, és amelyek héja az ásványi anyagoktól feketére színeződik. Egy ilyen tojás elfogyasztása állítólag hét évvel meghosszabbítja az életet. Tiszta időben innen gyönyörű kilátás nyílik a szent Fudzsi-hegyre is, amelyet a Hakone-i felvonóval tett utazás során is megcsodálhat, amely szintén a kirándulás részét képezi.
Ezt követően visszautazás Tokióba.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A minimális résztvevőszám 18 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 18%-os szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok valamint a vietnámi vízum költségei.Felhívjuk figyelmét, hogy ez költségekkel járhat. Ön felelős a vízum időben történő beszerzéséért.
Megjegyzés a minimális korhatárral kapcsolatban: Kérjük vegye figyelembe, hogy 21 év alatti személyeknek 21 év feletti kísérővel kell utazniuk.
Megjegyzés a foglaláshoz: A foglaláskor érvényes e-mail címet és mobiltelefonszámot kell megadni.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre ill. a választott vasútállomásra egyénileg történik.

Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.06.05. 20:00 és 2024.07.03. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.