Indián nyár Kanadában & New Englandben - városnézés Bostonban, hajóút & körutazás

hotelek *** és az MS Zuiderdam
USA & Kanada
  • reggeli és teljes ellátás
  • 15 nap
  • az ár tartalmazza a retúr repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2024.09.05. - 2024.09.18.
személyenként 1 799 990 Ft -tól
Utazási kód: 9769191
időpont kabinkategória kétágyas elhelyezés
2024.09.05. - 2024.09.19.belső kabin1 799 990 Ft
külső kabin1 964 990 Ft
verandás kabin2 149 990 Ft
"Signature" lakosztály2 555 990 Ft
"Neptune" lakosztály3 227 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útleírás

1.nap Érkezés • Repülőút Amszterdamon keresztül Bostonba/USA. Érkezés, a német nyelvű idegenvezető üdvözli az utasokat, majd transzfer a hotelbe. A nap további részében szabadidő.
2.nap Boston • Reggel a világhírű Harvard Egyetemhez utazik, amely egyben az Egyesült Államok legrégebbi egyeteme. Élvezze a campus hangulatát egy egyéni felfedező túra során. Ezt követően Plymouthba utazik, és meglátogatja a történelmi Mayflower II-t és az ültetvényeket. Tudjon meg többet a Mayflower 1620-as útjáról, a tengeri utazás veszélyeiről és a 17. századi navigációs eszközökről. Felfedezheti a hajó utasainak szűkös szállását is. Visszatérés Bostonba és éjszakai tartózkodás.
3.nap Boston • Reggel látogasson el Bostonba, New England legfontosabb városába, ahol a tipikus brit báj és a gyarmati korszakból származó látnivalók várják a látogatókat. Fedezze fel a város történelmi részét a legrégebbi parkkal: Boston Common. Sétáljon végig a Szabadság-ösvényen. Tizenhat történelmi helyszínt fedezhet fel (kívülről), amelyek többsége a gyarmati időkből és a függetlenségi háború korából származik. A legfontosabbak közé tartozik a Boston Common, a Beacon Hill, a Massachusetts State House, a King's Chapel és a temető. Transzfer a körutazás termináljához és beszállás. A hajóút 15:00 órakor kezdődik.
4.nap Rockland (Maine)/USA. (07:00 - 14:00 óráig).
5.nap Halifax (Új-Skócia)/Kanada. (10:00 - 18:00 óráig).
6.nap Sydney (Új-Skócia)/Kanada. (11:00 - 18:00 óráig).
7.nap Charlottetown (Prince Edward-sziget)/Kanada. (09:00 - 18:00 óráig).
8.nap Kikapcsolódás a tengeren, a Szent Lőrinc-öböl meglátogatása.
9.nap Érkezés Québec City-be (Québec)/Kanada 11:00 órakor. Éjszaka a fedélzeten.
10.nap Québec • Kiszállás a hajóról reggel. Transzfer hajóállomásról, majd városnézés Québecben. Látni fogja a régi kikötőt, a Place Royale-t és a latin negyedet. Megcsodálhatja a Parlamentet, a Château Frontenac-ot és számos olyan épületet, amelyek az évszázadok során a város hírnevét fémjelezték. Sétáljon végig az utcákon, és fedezze fel, hogy Québec miért felejthetetlen város. Késő délután check-in a szállodában.
11.nap Québec - Montreal • Reggeli után utazás Montrealba és városnézés. Montreal a világ második legnagyobb francia városa. Az első európai gyarmatosítók Ville-Marie-nak nevezték el, és az ellentétek városa; a történelmi Vieux Port és a városközpont új városi tereivel, amelyek egy sor épületet és egy földalatti gyalogoshálózatot foglalnak magukban kávézókkal, éttermekkel és mozikkal. Felfedezheti a városközpont nevezetességeit, mielőtt felmegy a Mont Royalra, ahonnan kilátás nyílik a városra, a Szent József Oratóriumra, a Notre Dame-bazilikára (kívülről tekinthető meg) és az 1976-os nyári olimpiai játékok alkalmából épült 1976-os Olimpiai Parkra.
12.nap Montreal - Ottawa • Utazzon el Ottawába, Kanada fővárosába. Az ottawai városnézés során megtekintheti a Parlament Hillt és más látnivalókat, mint például a Nagykövetségsor, a főkormányzó és a miniszterelnök rezidenciája, a Rideau Waterway, a Nemzeti Művészeti Központ és a Laurier-ház.
13.nap Ottawa - Toronto • Korai indulás Gananoque-ba. Autózás a Szent Lőrinc-folyó mentén az Ezer-szigethez. Élvezze a csónakázást a folyón, és nézze meg a Szent Lőrinc-folyó közepén elszórtan található számos szigetet. Saját ebéd (fakultatív, helyszínen fizetendő), mielőtt Torontóba utazik, ahová délután érkezik. Városnézés Torontóban, melynek során megtekintik a Szent Mihály katedrálist, a városházát, a pénzügyi negyedet és különösen a CN-tornyot.
14.nap Visszaút • Reggel kirándulás a Niagara-vízeséshez. A Niagara-vízesés a modern világ hét csodájának egyike, és talán a leglenyűgözőbb mind közül. Hajókirándulás a Maid of the Mist fedélzetén. Szabadidő a vízesés saját felfedezésére és olyan látnivalók megtekintésére, mint a Journey behind the Falls vagy a spanyol sikló (fakultatív, helyszínen fizetendő). Transzfer a repülőtérre és visszautazás Párizson keresztül.
15.nap Érkezés Bécsbe majd egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

7 étterem, 8 bár és & társalgó, könyvtár, internetkávézó, duty free-shops (vámmentes bolt), üzlet, mozi, színház, kaszinó, fitneszterem, kosárlabdapálya, többéle pezsgőmedence, hydropool, 2 szabadtéri úszómedence, greenhouse spa, pilátesz, aerobik, jóga, teniszpálya, sportpálya, látványkonyha.

Kabinok

belső kabin: kb. 14 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (lfranciaággyá alakítható), fürdőköpenyek.

külső kabin: kb. 16 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, 2 egyszemélyes ágy (lfranciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, ablak.

verandás kabin: kb. 20 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, nappali, 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, erkély ülőbútorokkal.

"Signature" lakosztály: kb. 36 m², jacuzzis fürdőkáddal/zuhanyzó és WC, kézmosó 2 külön mosdókagylóval, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), minibár, légkondicionáló, széf, távcső, nappali, 2 egyszemélyes ágy (lfranciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, papucsok, erkély ülőbútorokkal.

"Neptune" lakosztály: kb. 46 m², jacuzzis fürdőkáddal/zuhanyzó és WC, kézmosó 2 külön mosdókagylóval, hajszárító, rádió, telefon, TV, WiFi (térítés ellenében), légkondicionáló, széf, távcső, nappali, 2 egyszemélyes ágy (lfranciaággyá alakítható), fürdőköpenyek, papucsok, kávé-/eszpresszógép, portaszolgálat (gombnyomásra elérhető), mosodai szolgáltatás, előétel vacsora előtt a lakosztályban, pezsgő üdvözlőitalként, elsőbbségi beszállás a tender kikötőkbe, preferált étkezési és ülőhelykérés, különleges kicsekkolási szolgáltatás, "délutáni tea" a lakosztályban (kérésre), exkluzív utazótáska, erkély ülőbútorokkal.

Foglalási információ

belső kabin/külső kabin/verandás kabin/"Signature" lakosztály/"Neptune" lakosztály: minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2002
hosszúság: 285 m
szélesség: 32,25 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 24
kabinok: 958
személyzet: 812 személy
utaskapacitás: 1.964 személy
fedélzeti utasszintek: 11

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral lehet fizetni.
Elfogadott hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express
fedélzeti nyelv: angol
borravaló: 18 % szolgáltatási felár az italszámlákon
ruházat: Az estélyi ruhák két kategóriába sorolhatók: hivatalos és sportosan elegáns. A sportos-elegáns hosszú alkalmi nadrágot és alkalmi inget vagy pulóvert jelent férfiak esetében, illetve szoknyát vagy nadrágot és pulóvert vagy blúzt nők esetében. Este az éttermekben és a közterületeken tilos a nyomtatott pólók, fürdőruhák, pólók és rövidnadrágok viselése. Ünnepélyes esti rendezvényeken a hölgyek estélyi ruhát, a férfiak pedig öltönyt és nyakkendőt viselnek. Egy hétnapos utazáson körülbelül két gálaestre kerül sor, egy tíznapos utazáson pedig körülbelül háromra.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
Minimális résztvevőszám 16 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 18 %-os szervizdíj a bárszolgáltatások után, borravaló a sofőröknek és idegenvezetőknek (az ajánlás szerint kb. USD 5,- 7,- /fő/nap), személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok költségei., ESTA-beutazási engedély USA-ba. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez költségekkel járhat – minden utas saját maga felel a vízum időben történő beszerzéséért.
Megjegyzés: 21 éven aluli személyek 21 éven felüli személy kíséretében utazhatnak.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.
Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Amennyiben nincs más információ nem kerül külön feltüntetésre, a felsorolt inkluzív szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.
Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.02.07. 20:00 és 2024.05.02. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.