Nyugat - mediterrán családi hajóút

MSC World Europa
Földközi-tenger nyugati része
  • teljes ellátás
  • 8 nap / 7 éjszaka
  • az árak tartalmazzák a fedélzeti szervizdíjat
Utazási idöszak 2025.02.15. - 2025.02.22.
személyenként 319 990 Ft -tól
Utazási kód: 9788995
  • az MSC flotta első LNG (cseppfolyósított földgáz) meghajtású óceánjáró hajója
  • szennyvíztisztító berendezéssel és a víz alatt alacsonyabb zajszintet kibocsátó hajócsavarokkal szerelték fel
  • 104 méter hosszú promenád a kellemes sétálgatáshoz
  • az első hidrokultúrás beltéri kert a tengeren
  • „The Venom Drop @ The Spiral”, a leghosszabb spirális csúszda a tengeren.
  • az MSC flotta legnagyobb aquaparkja 7 medencével (köztük az egyik tolótetővel is rendelkezik)
  • különböző játszószobák, gyermekprogramok és tematikus helyiségek a gyermekek számára
időpontok kabinkategória kétágyas elhelyezés
2025.02.02. – 2025.02.09.
2025.02.09. – 2025.02.16.
2025.02.16. – 2025.02.23.
"Fantastica" belső kabin319 990 Ft
"Fantastica" külső kabin, leereszthető ablakrésszel401 990 Ft
"Fantastica" erkélyes kabin454 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Egyéni utazás Genovába/Olaszországba. Beszállás és a hajóút kezdete 18:00 órakor.
2.nap Civitavecchia (Róma)/Olaszország. (07:00 – 18:00).
3.nap Messina (Taormina)/Olaszország. (12:00 – 20:00).
4.nap La Valletta/Málta. (09:00 – 17:00).
5.nap Kikapcsolódás a tengeren.
6.nap Barcelona/Spanyolország. (08:00 – 18:00).
7.nap Marseille (Provence)/Franciaország. (08:00 – 18:00).
8.nap Érkezés Genovába/Olaszországba 08:00 órakor. Kiszállás és egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.
Utazzon fenntartható módon a Földközi-tengeren az MSC World Europával! Az MSC World Europa-t 2022 novemberében avatták fel, és 2022 decemberében indult első útjára. A vadonatúj berendezés és a magas színvonalú design mellett van még egy különlegessége: a cseppfolyósított földgázzal (LNG) történő meghajtás! Az MSC flotta első olyan hajójaként, amely LNG-vel hajtott, a hajó a környezetbarát jövő felé veszi az irányt. A kevesebb műanyag és a kevesebb energiafogyasztás több teret jelent a természetnek, a környezetnek és a gondtalan nyaralásnak.

Felszereltség

13 étterem, 19 bár és társalgó, diszkó, internetkávézó, kaszinó, könyvtár, bevásárlósétány, butik, vámmentes üzletek, interaktív 5D mozi, színház Broadway-stílusú előadásokkal, művészeti- és képtár, futópálya, sportpálya, biliárd, foci, squash, minigolf, teniszpálya, dodzsem, „The Venom Drop @ The Spiral”, aquapark, vízicsúszdák, több pezsgőfürdő, 7 kültéri medence, szauna.

Kabinok

"Fantastica" belső kabin: kb. 15 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, TV, minibár, légkondicionáló, széf, kétszemélyes ágy (2 egyszemélyes ággyá alakítható), 24 órás kabinszerviz (felár nélkül), reggeli a kabinban (felár nélkül), szabadon választható asztalfoglalási idő (elérhetőség szerint), ZOE - virtuális személyi hajós asszisztens, éttermi csomag a speciality éttermekben akár két nappal a beszállás előtt is foglalható kedvezményes áron.

"Fantastica" külső kabin, leereszthető ablakrésszel: kb. 20 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, TV, minibár, légkondicionáló, széf, kétszemélyes ágy (2 egyszemélyes ággyá alakítható), 24 órás kabinservice (felár nélkül), szabadon választható asztalfoglalási idő (elérhetőség szerint), ZOE - virtuális személyi hajós asszisztens, éttermi csomag a speciality éttermekben akár két nappal a beszállás előtt kedvezményes áron foglalható, leereszthetős ablakrésszel.

"Fantastica" erkélyes kabin: kb. 17 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, telefon, TV, minibár, légkondicionáló, széf, kétszemélyes ágy (2 egyszemélyes ággyá alakítható), 24 órás kabinszerviz (felár nélkül), reggeli a kabinban (felár nélkül), szabadon választható asztali idő (elérhetőség szerint), ZOE - virtuális személyi hajós asszisztens, éttermi csomag a speciality éttermekben akár két nappal a beszállás előtt is foglalható kedvezményes áron, erkély ülőbútorokkal (kb. 3 m²).

Foglalási információ

"Fantastica" belső kabin/"Fantastica" külső kabin, leereszthető ablakrésszel/"Fantastica"erkélyes kabin: Minimum 2 felnőtt. személyek maximális száma = 2 felnőtt és 2 gyermek.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2022
hosszúság: 333 m
szélesség: 47 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 22,7
kabinok: 2.626
személyzet: 2.138 személy
utaskapacitás: 6.762 személy
fedélzeti utasszintek: 16

fedélzeti információ:
A fedélzeten euróval lehet fizetni.
Hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club
fedélzeti nyelv: angol
borravaló: 15 % felár a bárszolgáltatásokra, valamint a wellness- és szépségápolási kezelésekre.
ruházat: A hajón töltött időre és a kirándulásokra sportos ruházat ajánlott. Partikra és gálaestekre férfiaknak sötét öltönyt, nőknek koktélruhát, estélyi ruhát vagy nadrágkosztümöt ajánlunk. A kötetlen estéken a hölgyek kosztümöt, az urak pedig zakót viselhetnek.

Gyerekár

2 teljes árat fizető vendéggel közös, kanapéággyal vagy emeletes ággyal rendelkező kabinban történő elhelyezés esetén:
  • 0 – 1 éves korig ingyenes
  • 2 – 11 éves korig 19 990 Ft gyermekenként és alkalmanként
  • 12 – 17 éves korig 39 990 Ft gyermekenként és alkalmanként
Személyek maximális száma = 2 felnőtt és 2 gyermek.

All-inclusive "Easy" italcsomag felnőtteknek: 122.990 Ft /fő

Házi borok széles választéka pohárban, csapolt sör, alkoholos és alkoholmentes koktélok, üdítők és gyümölcslevek pohárban, palackozott ásványvíz és klasszikus forró italok (eszpresszó, cappuccino, café latte, tea).
A csomagban foglalt italok minden bárban, büfé- és főétteremben megvásárolhatók. A csomag nem érvényes a speciality éttermekben. Az ár 15 % szervizpótdíjat tartalmaz.

All-inclusive alkoholmentes italcsomag 3 - 17 éves gyerekek számára: 53.490 Ft /fő

Alkoholmentes koktélok, üdítőitalok és gyümölcslevek széles választéka pohárban, palackozott ásványvíz és klasszikus forró italok (eszpresszó, cappuccino, café latte, forró csokoládé, tea) és lágy fagylalt.
A csomagban szereplő italok minden bárban, büfé- és főétteremben megvásárolhatók. A csomag nem érvényes a speciális éttermekben. Az ár 15 % szervizpótdíjat tartalmaz.
Megjegyzés: Az italcsomagot az egy kabinban utazó összes személyre le kell foglalni. Igény esetén az italcsomagot a foglaláskor kell megrendelni.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
Az ár nem tartalmazza: 15%-os szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok költségei.
A beutazáshoz a kiutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. A külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak – minden utas saját maga felel a vízum időben történő beszerzéséért.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni. A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás Genovába/Olaszországba egyénileg történik.

Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.
Amennyiben nincs más információ feltüntetve, a felsorolt inkluzív szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.06.12. 20:00 és 2024.07.30. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.