Ázsia nevezetességei – hajóút és körutazás

Spectrum of the Seas és **** szállodák
Délkelet-Ázsia
  • reggeli, félpanzió és teljes ellátás
  • 15 nap
  • repülőúttal Bécsből/Bécsbe
Utazási idöszak 2024.04.16. - 2024.04.30.
személyenként 999 990 Ft -tól
Utazási kód: 9761231
Időpontok Kabinkategória 2 fős elhelyezés
2024.04.16. – 2024.04.30.Belső kabin, 2V kat.999 990 Ft
Külső kabin, 2N kat.1 099 990 Ft
Erkélyes kabin, 4D kat. 1 184 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Útiterv

1. nap Odautazás • Repülés Londonon keresztül Szingapúrba.
2. nap Szingapúr • Megérkezés Szingapúrba, majd transzfer a szállodába.
3. nap Szingapúr • Félnapos városnézés Szingapúrban a legfontosabb nevezetességek felkeresésével. Merüljön el Szingapúr magával ragadó történelmében, amelyet a romantika, a fűszer-kereskedelem, a gyarmatosítás, a növekedés és a modernizáció jellemez. A Merlion szobra Szingapúr szerény kezdeteit szimbolizálja, amikor még halászfaluként Temasek volt a neve, ami ójávai nyelven „tengeri várost” jelent. A feje Szingapúr eredeti nevét (Singapura) idézi, aminek jelentése maláj nyelven „Oroszlánváros”. Ezután a Chinatown nyüzsgő utcáin tesznek egy sétát. A hagyományos boltokkal szegélyezett szűk sikátorokban még mindig hamisítatlanul jelen van a régi kínai negyed. Rögtön a sarkon található a Sri Mariammam templom, amelyet 1827-ben a hinduk kultikus helyeként alapítottak. Ez a hely vizuális extravaganciával mutatja be a hindu művészet festett isteneit, istennőit és szent állatait. Lejjebb egy másik enklávé is található. Szingapúr Little India részébe már 1825-ben megérkeztek az indiai bevándorlók, akik élénk és színes kultúrát hoztak magukkal. Itt bájos szárikat viselő nőket és turbános szikheket láthat. A sok-sok üzletben fűszereket és csillogó aranyat kínálnak. A következő megálló a Botanikus Kert, amely 52 hektáron terül el, és őserdőnek, valamint több ezer növényfajt felvonultató, gondozott kerteknek is otthont ad. A botanikus kertben található a Nemzeti Orchideakert is, ahol különféle fajtájú és színű orchideákat csodálhat meg, köztük a nemzet virágát, a Joachim Vanda Jacqueline-t is. A mai nap másik fénypontja kétségtelenül a Marina Bay Sands®SkyPark kilátóteraszára való felliftezés. Ezután transzfer a kikötőbe és beszállás. A hajóút megkezdése 16.30-kor.
4. nap Kikapcsolódás a tengeren.
5. nap Nha Trang/Vietnám (8.00–17.00 óráig).
6. nap Kikapcsolódás a tengeren.
7.+8. nap Hongkong/Kína (7.00–20.00 óráig +1).
9–10. nap Kikapcsolódás a tengeren.
11. nap Sanghaj • Megérkezés Baoshanba (Sanghaj, Kína) 7.00 órakor. Kiszállás, a német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket, majd a körutazás megkezdése. Ma felkeresik Sanghaj nevezetességeit: a Yu-kert és az óváros ugyanúgy része a programnak, mint a Bund és a Nancsing utca. A vacsorát egy helyi étteremben fogyasztják el. Éjszaka a sanghaji szállodában.
12. nap Sanghaj • Reggel ellátogatnak a Sanghaji Toronyhoz és a Jade Buddha templomhoz. Ezután ebéd egy helyi étteremben. Délután a Taikang utca felé veszik az irányt. A francia koncesszió szélén található Taikang utca Sanghaj egyik művész- és divatnegyede. Az utca különösen hangulatos, mivel a Xintiandi szórakozónegyeddel ellentétben a házak itt nem új építésűek, hanem eredeti formájukban, felújítva tekinthetők meg.
13. nap Sanghaj – Peking • Utazás nappali vonattal Sanghajból Pekingbe kb. 4,5 óra alatt. Pekingbe érkezve felkeresik a „Mennyei béke terét” és a „Tiltott várost”. Ezután vacsora egy helyi étteremben, majd transzfer a pekingi szállodába.
14. nap Peking • Élvezetes egynapos kirándulás a Nagy Falhoz („Mutianyu”, felvonós utazással). Ezt követően visszatérés a városközpontba. Itt megcsodálhatják az „Ég templomát”, majd egy helyi étteremben elfogyasztják a vacsorát.
15. nap Visszautazás • Transzfer a pekingi repülőtérre és repülőút vissza Londonon keresztül. Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás.
Megjegyzés: felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok hozzávetőlegesek, a hajózási társaság a változtatások jogát fenntartja. A végleges be-/kiszállási időket az úti okmányaival együtt kapja kézhez.

Felszereltség

18 étterem, 11 bár & társalgók, pl. a Bionic-Bar kiszolgáló robottal vagy a Panorama-Lounge Two70, diszkó, fotó- és művészeti galéria, színház Broadway show-kkal, 3D mozi, vámmentes üzlet, butik, ékszerbolt, kaszinó, mászófal, „North Star” kilátókapszula, RipCord by iFly (ejtőernyős ugrásszimulátor), dodzsem és görkorcsolya, virtuális bungee-trambulin „Sky PadSM”, FlowRider® szörfszimulátor, kosárlabdapálya, minigolf, futópálya, fitneszstúdió, több masszázsmedence, 5 úszómedence, szauna.

Kabinok

Belső kabin: kb. 15 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, széf, 24 órás kabinszerviz (térítés ellenében), 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható).

Külső kabin: kb. 17 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, széf, 24 órás kabinszerviz (térítés ellenében), 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), ablak.

Erkélyes kabin: kb. 23 m², fürdőszoba/zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, tévé, minibár, széf, ülősarok, 24 órás kabinszerviz (térítés ellenében), 2 egyszemélyes ágy (franciaággyá alakítható), erkély ülőbútorokkal (kb. 8 m²).

Foglalási információ

Belső kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.
Külső kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.
Erkélyes kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.

További fedélzeti információk

Műszaki adatok:
Építés éve: 2019
Hossz: 348 m
Szélesség: 41,4 m
Stabilizátorok: rendelkezésre állnak
Csomó: 22
Kabinok: 2123
Személyzet: 1551 fő
Utaskapacitás: 4246 fő
Emeletek: 14

Fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral lehet fizetni
Hitelkártya: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club
A fedélzeten használt nyelv: angol
Fedélzeti kiszolgálás: többnyelvű vendégszolgálat
Borravaló: az ár tartalmazza a szervizdíjat, 18%-os szervizdíj a bárszolgáltatások és a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után.
Öltözék: nincs kötelező öltözék, napközben ajánlott a könnyed hétköznapi viselet, amely az adott időjárásnak megfelel; bizonyos alkalmakra (pl. gálavacsora stb.) elegáns ruha; zárt cipő, valamint naptej és rovarriasztó használata ajánlott.


Egyéb

Kabinokkal kapcsolatos kívánságok (pl. egyszemélyes kabin) igény esetén, térítés ellenében megoldhatók.
A résztvevők minimális száma 16 fő
Az ár nem tartalmazza: 18% szervizdíj a bár-, valamint wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások pl. az útitervben nem szereplő ételek, italok és szárazföldi kirándulások, vietnámi és kínai vízum.
Felhívjuk figyelmét, hogy ez többletköltségeket vonhat maga után. A vízum beszerzésével kapcsolatos információkat a foglalás részletes visszaigazolásával kapja meg. A vízum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel.
Az alsó korhatárra vonatkozó megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 21 éves kor alatti személyeknek 21 évnél idősebb kísérővel kell utazniuk.
A foglalásra vonatkozó megjegyzés: A foglaláskor meg kell adni egy érvényes e-mail címet és mobiltelefonszámot. A foglaláshoz szükség van az útlevél jól olvasható fénymásolatára.
A hajózási társaság hűségprogramján keresztüli árengedmények kizárva.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajózási társaság végzi, és erről az úti okmányok elküldésekor ad tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk figyelmét, hogy foglaláskor meg kell adni az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
A repülőtérre az utazás egyénileg történik.

Ez az utazás mozgásukban korlátozott személyek számára nem alkalmas.
Ha nincs más megadva, az árban foglalt felsorolt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.


Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
  • Sanghaj: Baolong Hotel, Golden Riverview Hotel
  • Peking: Grand Gongda Jianguo Hotel, Mercure Wanshang Hotel

Ez az utazás 2023.11.29. 20:00 és 2024.01.10. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.