Ázsia legfőbb látnivalói - hajóút

York Hotel**** & Anthem of the Seas
Ázsia
  • reggeli és teljes ellátás
  • 13 nap
  • az ár tartalmazza a retúr repülőutat Bécsből
Utazási idöszak 2025.02.21. - 2025.03.05.
személyenként 1 108 990 Ft -tól
Utazási kód: 9788659
időpontok kabinkategória kétágyas elhelyezés
2025.02.21. -03.05.belső kabin, virtuális erkéllyel1 108 990 Ft
külső kabin1 144 990 Ft
erkélyes kabin1 217 990 Ft
Az ár személyenként és a teljes tartózkodásra vonatkozik.

Utazási program

1.nap Repülőút Szingapúrba.
2.nap Érkezés Szingapúrba. A német nyelvű idegenvezető fogadja Önöket, majd transzfer a hotelbe.
3.nap Egész napos túra Szingapúrban a legfontosabb látnivalók megtekintésével. Merüljön el Szingapúr magával ragadó történelmében, mely gazdag romantikában, fűszerkereskedelemben, gyarmatosításban, a növekedés és modernizáció csodálatra méltó. A Merlion szobra Szingapúr szerény kezdeteit szimbolizálja, amikor még halászfaluként Temasek volt a neve, ami régi jávai nyelven "tengeri várost" jelent. Feje Szingapúr eredeti nevét szimbolizálja: Singapura, ami maláj nyelven "Oroszlánváros"-t jelent. Ezután látogasson el Szingapúr legrégebbi kínai templomába, a Thian Hock Keng templomba. Ez egyben a sziget legfontosabb hokkien templomának is tekinthető. A tengerészek vagy korai bevándorlók állítólag már 1821-ben imádkoztak ebben a taoista-buddhista templomban. Ezután a kínai negyed nyüzsgő utcáján sétálhat végig. A hagyományos boltokkal szegélyezett szűk sikátorokban még mindig felfedezheti a régi kínai negyedet. Itt még mindig léteznek kihalófélben lévő mesterségek, mint a gyógynövénykereskedők, templomi bálványfaragók és képkészítők. A sarkon túl található a Sri Mariammam templom, amelyet 1827-ben alapítottak a hinduk istentiszteleti helyeként. A hindu művészet festett istenek, istennők és szent állatok vizuális extravaganciáját kínálja. Little India az a hely, ahonnan már 1825-ben indiai bevándorlók érkeztek Szingapúrba, akik élénk és színes kultúrát hoztak magukkal. Itt kecses száriba öltözött nőket és turbános szikheket láthatunk, a számos üzletben pedig fűszereket és csillogó aranyat árulnak. Látogasson el az 52 hektáron elterülő botanikus kertbe, ahol őserdő és gondozott kertek egyaránt találhatók több ezer növényfajjal. Itt található a Nemzeti Orchideakert is, ahol különféle orchideafajokat és -színeket csodálhat meg, köztük a nemzeti virágot - Joachim Vanda Jacqueline-t - is. Ezt követően látogasson el a „Kampong Glam”-be - a régi arab negyedben. Tudjon meg többet az iszlám itteni gyakorlásáról a Sultan mecsetben. Az Arab Street mentén megtekintheti Szingapúr utolsó megmaradt üzleteit, amelyek még mindig árulnak szarongokat, rattan kosarakat, sárgarézárut és egyedi bőrárut.
4.nap Dél körül transzfer a kikötőbe, majd beszállás. A hajóút kezdete 16:30-kor.
5 + 6.nap Kikapcsolódás a tengeren.
7.nap Celukan Bawang (Bali)/Indonézia. (07:00 – 23:00).
8.nap Benoa (Bali)/Indonézia. (07:00 – 23:00).
9.nap Lombok/Indonézia. (07:00 – 23:00).
10.nap Kikapcsolódás a tengeren
11.nap Érkezés Szingapúrba 06:00 órakor. Kiszállás, üdvözlés a német nyelvű idegenvezető által és kirándulás a Gardens by the Bay-be. A kertművészeti alkotás egészen új módon mutatja be a növényvilágot, szórakoztatva és oktatva a látogatókat a világnak ezen a részén ritkán látható növényekkel, a hűvös mérsékelt éghajlatú fajoktól a trópusi erdőkig és élőhelyekig. Az üvegházkomplexum két hűtött üvegházból, a Virágkupolából és a Felhőerdőből áll, amelyek a Marina víztározó szélén helyezkednek el. Az 1,2 hektáros Flower Dome a nagyobb a két létesítmény közül. A Cloud Forest valamivel kisebb, 0,8 hektár. Az 1000 és 3000 méteres tengerszint feletti magasság között a trópusi hegyvidékeken uralkodó hűvös, nedves körülményeket utánozza. Van itt egy "felhőhegy", amelyhez felvonóval lehet feljutni. A hegyről egy körös ösvényen keresztül ereszkedhetünk le, ahol egy 35 méter magas vízesés gondoskodik a frissítő hűs levegőről. Élvezze a leglenyűgözőbb kilátást az OCBC Skyway-en. A két szuperfa között 22 méter magasan felfüggesztett 128 méter hosszú sétány csodálatos lehetőséget kínál arra, hogy képeslapra illő fotót készítsen a Marina Bay szívében található kertek buja környezetéről. Ebéd után látogasson el a Marina Bay Sands kilátóteraszára, ahonnan páratlan kilátás nyílik a szingapúri égboltra. Ezt követően szabadidő, majd transzfer a szingapúri repülőtérre és visszautazás.
12.nap Érkezés Bécsbe és egyéni hazautazás.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a be- és kiszállási időpontok tájékoztató jellegűek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát. A végleges indulási-és érkezési időpontokat az utazási dokumentumokban tüntetjük fel.

Felszereltség

20 étterem, 10 bár és & társalgó, TWO70° Panorama Lounge 270 fokos üvegezett ablakokkal, "Bionikus bár" robot-pultossal, diszkó, kaszinó, könyvtár, 3D-mozi, bevásárlóutca, sportpálya, „Rock Climbing Wall“ mászófal, futópálya, minigolf, kosárlabda, North Star" látvány-"kapszula", "SeaPlex" dodzsemautókkal, FlowRider® szörfszimulátor, RipCord by iFly (csúszdaszimulátor), fitneszterem, 4 pezsgőmedence, 3 szabadtéri úszómedence.

Kabinok

belső kabin, virtuális erkéllyel: kb. 15 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, minibár, széf, 2 külön ágy (franciaággyá alakítható), virtuális erkély (a legmodernebb technológia lehetővé teszi a valós idejű panorámaképek megtekintését).

külső kabin: kb. 17 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, minibár, széf, 2 külön ágy (franciaággyá alakítható), ablak.

erkélyes kabin: kb. 18 m², zuhanyzó és WC, hajszárító, rádió, telefon, TV, minibár, széf, 2 külön ágy (franciaággyá alakítható), erkély ülőbútorokkal.

Foglalási információ

belső kabin, virtuális erkéllyel/külső kabin/erkélyes kabin: minimum/maximum 2 felnőtt.

További feldélzeti információk

Műszaki adatok:
építés éve: 2015
hosszúság: 348 m
szélesség: 41 m
stabilizárorok: igen
sebesség (csomó): 22
kabinok: 2.076
utaskapacitás: 4.180 személy (kétágyas elhelyezés esetén)
fedélzeti utasszintek: 14

fedélzeti információ:
A fedélzeten amerikai dollárral (USD) lehet fizetni.
Hitelkártyák: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club.
fedélzeti nyelv: angol.
fedélzeti ellátás: többnyelvű személyzet.
borravaló: az árak tartalmazzák a fedélzeti szervizdíjat, 18 % szolgáltatási felár az italokra és a wellness- és szépségápolási kezelésekre.
ruházat: Lezser nyaralási viselet napközben, ápolt szabadidős ruházat városnéző túrákhoz vagy bevásárlókörutakhoz, valamint esti ruházat vacsorához.

Egyéb

Kabinnal kapcsolatos egyéni kérés (pl. egyágyas kabin) igény esetén, felár ellenében lehetséges.
A minimális résztvevőszám 20 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: 18%-os szervizdíj a bár-, valamint a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után, személyes kiadások, például az útleírásban nem szereplő parti kirándulások, ételek és italok valamint a vietnámi vízum költségei.Felhívjuk figyelmét, hogy ez költségekkel járhat. Ön felelős a vízum időben történő beszerzéséért.
Megjegyzés a minimális korhatárral kapcsolatban: Kérjük vegye figyelembe, hogy 21 év alatti személyeknek 21 év feletti kísérővel kell utazniuk.
Megjegyzés a foglaláshoz: A foglaláskor érvényes e-mail címet és mobiltelefonszámot kell megadni.
A hajótársaság hűségprogramján keresztüli árengedményeket nem áll módunkban figyelembe venni.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajótársaság végzi, erről az utazási dokumentumok elküldésekor ad további tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a figyelmét, hogy foglaláskor az útlevélben szereplő teljes nevet és a születési dátumot szükséges megadni.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre ill. a választott vasútállomásra egyénileg történik.

Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.

Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.06.05. 20:00 és 2024.08.31. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.