Dublin - szilveszteri élménytúra

Clayton Hotel Charlemont ****
Írország
  • reggeli
  • 6 nap / 5 éjszaka
Utazási idöszak 2024.12.29. - 2025.01.03.
személyenként 539 990 Ft -tól
Utazási kód: 9789963
időpontok kétágyas szoba egyágyas szoba
2024.12.29-2025.01.03.539 990 Ft866 990 Ft
kétágyas szoba: minimum/maximum 2 felnőtt.
egyágyas szoba: minimum/maximum 1 felnőtt.

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülőút Dublinba. Érkezés,a német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket majd transzfer a hotelbe.
2.nap Dublin • A panorámás városnézés során első benyomásokat szerezhet a Liffey folyó által kettészelt ír fővárosról. Az északi részen például az O'Connell és a Henry Street bevásárlóutcákat, a Főposta épületét és a Vámházat láthatja. A város déli része egy kicsit előkelőbb, a Szent István Zöld Parkkal, a Szent Patrik és a Christ Church katedrálisokkal, valamint a Grafton Street elegáns sétáló- és bevásárlóutcájával. Megismerkedhet a híres gregorián Dublinnal, beleértve a Merion Square-t és a Fitzwilliam Square-t is. Látogasson el a Szent Patrik székesegyházba (a belépőjegyet az ár tartalmazza). A Szent Patrik-székesegyházat Írország védőszentjének tiszteletére építették, és az a kút mellett áll, ahol állítólag Szent Patrik keresztelte meg az íreket, akik felvették a kereszténységet. A Szent Patrik-székesegyház több mint 800 éve része az ír történelemnek, és Dublin egyik legnépszerűbb látványossága a turisták körében. Ezután következik a nap utolsó állomása, a Guinness Storehouse (a normál túrára szóló belépőt az ár tartalmazza). Ezt 1759-ben alapította Arthur Guinness, és egyben Európa legnagyobb sörgyára. A túra során rengeteg információt kaphat a több mint 200 éves sörfőzési hagyományról. Természetesen egy kóstoló a Gravity Barban kihagyhatatlan.
3.nap Dublin • Szabadidős nap. Este látogasson el a dublini szilveszteri fesztiválra. A 2024/2025-ös dublini szilveszter az év különleges fénypontja, különösen az évente megrendezésre kerülő Újévi Fesztivál miatt. Erre minden évben a Custom House-ban kerül sor, közvetlenül a Liffey folyó partján. Ilyenkor számos nevezetesség és látnivaló fénytengerben fürdik, és a legszebb színekben világítanak. Az utcákon zene szól, és a Liffey folyó mentén fantasztikus műsorok, utcai előadók és bűvészek szórakoztatják a közönséget. Végül a híres "Visszaszámláló koncerttel" búcsúztatják az óévet, és köszöntik az új évet. A dublini szilveszteri fesztivál ingyenes, de vannak olyan kiválasztott műsorok vagy koncertek, amelyekre jegyet kell váltani. A program novembertől a www.nyfdublin.com oldalon érhető el, ahol igény szerint saját jegyet is lehet foglalni.
4.nap Dublin • Szabadidős nap.
5.nap Dublin – Glendalough – Wicklow Mountains – Kilkenny City • Ma Glendalough felé veszi az irányt, ahol meglátogatja Írország legfontosabb 6. századi kolostorvárosának maradványait (a látogatóközpontba való belépést nem tartalmazza a program). Glendalough két gyönyörű tónak ad otthont, és lenyűgöző hegyek veszik körül. A Wicklow-hegység Nemzeti Parkba is ellátogat, ahol a népszerű látnivalók közé tartozik a Sally Gap, a Guinness-tó és a Szent Kevin-kolostor A kolostori létesítmények és Glendalough völgyének felfedezése után az utazás autóbusszal folytatódik Kilkennybe, a sziget déli részén fekvő vibráló és színes városba. Kilkenny büszkélkedhet Írország legismertebb és leglátogatottabb műemlékeivel, valamint remek éttermi és zenei színtere van, amely a "Medieval Mile", a város régi szíve mentén húzódik. A 12. századi vár (a belépőt az ár nem tartalmazza), a pezsgő művészeti és kézműves szcéna, az időtálló hagyományos kocsmák - Kilkenny egyik legjobb és legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy kompakt, így mindent, amit kínál, gyalogosan is felfedezhet. A Középkori útvonal a Kilkenny kastélytól indul, és a szűk utcákon keresztül vezet. Útközben pedig megáll a legfontosabb történelmi épületeknél és látnivalóknál.
6.nap Visszaút - transzfer a dublini repülőtérre és visszautazás. Érkezés Bécsbe és egyéni hazautazás.

Egyéb

A minimális résztvevőszám 18 fő időpontonként.
A maximális résztvevőszám 30 fő időpontonként.
Az ár nem tartalmazza: borravalók, személyes kiadások, ételek és italok költségei, melyek az utazási programban nincsenek megemlítve.
Megjegyzés: Kérjük vegye figyelembe, hogy hivatalos jogi helyzet miatt 18 éven aluli személyek nem tartózkodhatnak egyedül vagy felnőtt kísérő nélkül a szobában.
A repülőn történő utazáshoz az indulás időpontjában érvényes útlevélre vagy személyi igazolványra van szükség. Külföldi állampolgárokra feltehetőleg különleges beutazási feltétekek vonatkoznak, a vízum időben történő beszerzéséért Ön felel.
A program a helyi körülményektől függően változhat.
A foglalást követő névmódosítás esetén a felmerülő többletköltségeket az utasnak számítjuk fel, amennyiben azért kizárólag az utas felel.
Az utazás a reptérre egyénileg történik.

Ez az utazás mozgáskorlátozott utasok számára nem ajánlott.
Amennyiben más információ nem kerül feltüntetésre, a felsorolt, árban foglalt szolgáltatások az utazás minden résztvevőjére vonatkoznak.
Mivel a be- és kiutazási szabályok folyamatosan változhatnak, kérjük, tájékozódjon az esetleges utazási korlátozásokról.
Ez az utazás 2024.07.03. 20:00 és 2024.09.26. 20:00 óra között foglalható.
A szöveg és a kép módosításának jogát fenntartjuk.

Um den vollen Funktionsumfang dieser Webseite nutzen zu können, müssen Sie JavaScript aktivieren.